Τόσκας: Δεν υπάρχουν πυρήνες τζιχαντιστών στην Ελλάδα να μας ανησυχούν - iefimerida.gr

Τόσκας: Δεν υπάρχουν πυρήνες τζιχαντιστών στην Ελλάδα να μας ανησυχούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στην εκπομπή «Ιστορίες», παρουσιάστηκε καθησυχαστικός, στον απόηχο των αιματηρών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

Για την σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη, τόνισε πως «μας απασχόλησαν τα άμεσα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν, όχι λόγω της αύξησης του κινδύνου, αλλά λόγω της επίθεσης. Μας απασχολεί σε καθημερινή βάση το πώς θα βελτιώσουμε τα μέτρα ασφαλείας».

Ο κ. Τόσκας σημείωσε ότι «η επίθεση του Νοεμβρίου κινητοποίησε την κυβέρνηση που είχε λάβει τότε μέτρα για τη φύλαξη στόχων ξένων συμφερόντων. Με βάση αυτή την εμπειρία λάβαμε και σήμερα ανάλογα μέτρα».

Επανέλαβε πως «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την Ελλάδα. Η χώρα μας δεν είναι στόχος για ιστορικούς λόγους, αλλά πρέπει να έχουμε το νου μας γιατί είμαστε πέρασμα πολλών ανθρώπων και βρισκόμαστε σε συνεργασία με άλλες κυβερνήσεις. Δεν έχουν εντοπιστεί πυρήνες ή κινήσεις που θα πρέπει να μας ανησυχούν».

Για το φλέγον θέμα της Ειδομένης, και την αποχώρηση ορισμένων ΜΚΟ για λόγους ασφαλείας, μετά την ένταση που προκλήθηκε, ο κ. Τόσκας υπογράμμισε πως ο στρατός θα σταλεί στον πρόχειρο καταυλισμό ώστε να καλυφθούν ανθρωπιστικές ανάγκες αυτών των ανθρώπων, όπως η σίτιση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ