Είναι μοντέλο μόνο για χέρια και πόδια -Απίστευτη ιστορία [εικόνες] - iefimerida.gr

Είναι μοντέλο μόνο για χέρια και πόδια -Απίστευτη ιστορία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Romy Eisemberg, 31 ετών, είναι «μοντέλο λεπτομέρειας», όπως ονομάζεται, εδώ και 7 χρόνια.


Την έχουν προσλάβει για τα πόδια, τις γάμπες και κυρίως για τα πόδια της.
Οταν ήταν μικρή η Ρόμι Αϊζεμπεργκ ονειρευόταν να γίνει πριγκήπισσα, κτηνίατρος ή ελεύθερος σκοπευτής. Στην εφηβία της περπάτησε σε πασαρέλα και ανακάλυψε έτσι τη μόδα. Σήμερα είναι «μοντέλο λεπτομέρειας» και η νεαρή Παριζιάνα απολαμβάνει το επάγγελμά της.
«Σε όλη μου τη ζωή μου έλεγαν ότι έχω ωραία χέρια, οι κοντινοί μου άνθρωποι ή οι ταμίες όταν αγόραζα σάντουιτς. Εγώ σκεπτόμουν «Ε, τι, έχω πέντε δάκτυλα». Αλλά λίγο αργότερα έπεσα τυχαία πάνω σε μια φίλη της μητέρας μου που ήταν μοντέλο λεπτομέρειας.
Ετσι ανακάλυψα την ύπαρξη αυτού του επαγγέλματος. Εκείνη την εποχή ήμουν φοιτήτρια Ιστορίας της Φιλοσοφίας στο Παρίσι. Αρχισα όμως να απαντάω σε κάποιες αγγελίες.

Ολα τα χέρια στις φωτογραφίες είναι της Ρόμι Αϊζεμπεργκ:

Είναι μοντέλο μόνο για χέρια και πόδια -Απίστευτη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στην αρχή έκανα κάποιες πασαρέλες κομμωτικής. Μου ζητούσαν να βάψω τα μαλλιά μου ή να πειραματιστώ με προϊόντα και μετά να ανέβω στην πασαρέλα. Εβαψα τα μαλλιά μου πορτοκαλί, βιολέ, με μεγάλη φράτζα, ξυρισμένο κρανίο, όλα τα έκανα. Είχα ελεύθερο χρόνο, κέρδιζα κάποια χρήματα, μεταξύ 150 και 500 ευρώ για κάθε εμφάνιση, οπότε γράφτηκα σε πρακτορείο.
Αφού τελείωνα τις σπουδές μου και οι ώρες μου ήταν πιο ελεύθερες, σκέφτηκα να πάρω περισσότερα συμβόλαια και να κάνω σχέσεις σε αυτό τον κύκλο. Ετσι, αυτόματα, μόλις τελείωσα το πανεπιστήμιο μπήκα κατευθείαν σε αυτή τη δουλειά. Πάντα με τραβούσε το μόντελινγκ, παρότι είμαι σχετικά κοντή (1,72) και η μητέρα μου δεν ήθελε να ακούσει, με ήθελε ηθοποιό. Μεγάλωσα σε οικογένεια καλλιτεχνών και θα μου ταίριαζε.
Αρχισα να κάνω «λεπτομέρεια» στο μόντελινγκ χάρη στα χέρια μου. Στην αρχή μικροδουλειές: έπρεπε να πιάνω ένα σακουλάκι γλυκά για μια διαφήμιση. Σιγά σιγά έκανα φωτογραφίσεις για περιοδικά ομορφιάς. Είχα την τύχη να συναντήσω ανθρώπους που με κατηύθυναν, μου έμαθαν να «δίνω ζωή στα χέρια μου».

Είναι μοντέλο μόνο για χέρια και πόδια -Απίστευτη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εκανα πολλές διαφημίσεις, από ξυριστικά για τα πόδια, τηγανητές πατάτες, γιαούρτια, πάντα με τα χέρια. Πέρασα σιγά σιγά στην Υψηλή Ραπτική (Yves Saint Laurent, Lancôme, Chopard) πάντα με τα χέρια ή τα πόδια.
Ο μισθός μπορεί να φθάσει τα 1.000 ευρώ την ημέρα αλλά συμβαίνει να δουλεύω και για 50 ευρώ ημερησίως για περιοδικά.

Είναι μοντέλο μόνο για χέρια και πόδια -Απίστευτη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Είναι μοντέλο μόνο για χέρια και πόδια -Απίστευτη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Είναι μοντέλο μόνο για χέρια και πόδια -Απίστευτη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Είναι μοντέλο μόνο για χέρια και πόδια -Απίστευτη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο χέρια πόδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ