Αν το ελληνικό καλοκαίρι ήταν τσάντα, πώς ακριβώς θα ήταν; - iefimerida.gr

Αν το ελληνικό καλοκαίρι ήταν τσάντα, πώς ακριβώς θα ήταν;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O διαδικτυακός διαγωνισμός της inart με τίτλο «Summer in a Bag έχει ως κεντρικό ερώτημα «Πως μεταφέρεται το ελληνικό καλοκαίρι σε μια τσάντα;» και στοχεύει στην ανάδειξη σχεδιαστών με δημιουργική διάθεση και ταλέντο.

Αν το ελληνικό καλοκαίρι ήταν τσάντα, πώς ακριβώς θα ήταν;  | iefimerida.gr 0

H inart Κωνσταντινίδου ΑΕ, με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας της, επέκτεινε τις δραστηριότητες της στο χώρο της μόδας, με τη δημιουργία του νέου της brand Βle.

Στον διαγωνισμός της Inart/Ble μπορέι να πάρουν μέρος όσοι αγαπούν την μόδα,αλλά και φυσικά σχεδιαστές, ταλαντούχοι φοιτητές και απόφοιτοι από σχολές design, οι οποίοι καλούνται να σχεδιάσουν μια καλοκαιρινή τσάντα θαλάσσης, εύχρηστη και εύκολη να παραχθεί.
Επίσης με τον τρόπον αυτόν, η inart, δίνει μια ευκαιρία στους νέους δημιουργούς να αναδείξουν το ταλέντο τους, παίρνοντας και το χρηματικό έπαθλο, αξίας 2000 ευρώ.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 25 Φεβρουαρίου και λήγει στις 13 Μαρτίου 2016.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η inart θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της τσάντας για τις ανάγκες των νησιωτών μας που φιλοξενούν πρόσφυγες (hot spots) και δοκιμάζονται σε καθημερινή βάση, προς ανακούφιση και στήριξή τους στο μέτρο του δυνατού.

Αν το ελληνικό καλοκαίρι ήταν τσάντα, πώς ακριβώς θα ήταν;  | iefimerida.gr 1

Η αρχική επιλογή των δέκα επικρατέστερων σχεδίων θα γίνει από κριτική επιτροπή καταξιωμένων ατόμων στο χώρο της μόδας, της επικοινωνίας, της τέχνης. Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι:

Μπαλατσινού Τζένη
Συνατσάκη Μαίρη
Σερβετάς Γιάννης
Παπαδοπούλου Βάνα (Beauty Βlogger)
Ράμμος Άρης (Φωτογράφος)
Κωσταρά Τζωρτζίνα (Fashion designer)

Παπά Σάνια (Ιστορικός Τέχνης, Λέκτορας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ)

Για την τελική επιλογή, οι επισκέπτες και φίλοι της σελίδας inart στο Facebook περίπου 235.000 άτομα θα ψηφίσουν και θα επιλέξουν το αγαπημένο τους σχέδιο/τσάντα, το οποίο θα βγει στην παραγωγή . Όσοι ψηφίσουν θα πάρουν μέρος σε κλήρωση με δώρα της inart αξίας 1.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το blog του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσάντα σχεδιαστές καλοκαίρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ