Marina and the Diamonds -Η Ελληνίδα που ξετρέλανε τους Βρετανούς, για πρώτη φορά στην Ελλάδα [εικόνες & βίντεο]

Εδώ και τρία χρόνια θεωρείται από τις σπουδαιότερες ποπ καλλιτέχνιδες στον κόσμο. Η μουσική της θεωρείται ό,τι πιο καινούργιο έχει να δείξει η βρετανική ποπ.

Η Μαρίνα-Λαμπρινή Διαμαντή ή Marina and the Diamonds είναι ελληνικής καταγωγής ερμηνεύτρια, γεννήθηκε στην Ουαλία και συγκαταλέγεται στα πιο hot ονόματα της διεθνούς pop μουσικής σκηνής.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου η Marina and the Diamonds θα επισκεφθεί για πρώτη φορά τη χώρα μας, για ένα μοναδικό σόου στην Πειραιώς 117.

Με την ιδιόρρυθμη persona της, η Μαρίνα, κατάφερε να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας και έκανε τους πάντες να μιλούν για το επόμενο αστέρι της βρετανικής σκηνής. Ο πρώτος της δίσκος Family Jewels έγινε χρυσός στη Μεγάλη Βρετανία και το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο Electra Heart πήγε κατευθείαν στο νούμερο 1 των αγγλικών charts. Ως εκ τούτου η Marina and the Diamonds συμμετέχει στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ και περιοδεύει σε όλο τον κόσμο.

Ο πρόσφατος τρίτος δίσκος της με τίτλο Froot ήρθε να επιβεβαιώσει τη δυναμική της με τους χιλιάδες της φαν να την αποθεώνουν και τον Τύπο να υποκλίνεται στο ταλέντο της.

Η Μαρίνα έρχεται λοιπόν στην Ελλάδα για πρώτη φορά, για να παρουσιάσει τη μουσική της στο ελληνικό κοινό το Σάββατο 5 Μαρτίου. Μάλλον αξίζει να περάσουμε για βόλτα από την Πειραιώς.

Δείτε στο βίντεο το Imortal της Marina and the Diamonds

Η συναυλία
Marina and the Diamonds
Πειραιώς 117: Πειραιώς 117, Αθήνα
Ημέρα: Σάββατο 5 Μαρτίου
Τιμή εισιτηρίου: από 26 ευρώ (προπώληση) έως 32 ευρώ (στο ταμείο)
Προπώληση: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210 3608366
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποπ μουσικός συναυλία Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ