Εκτός ο Δήμας - Μουρμουρας, Χηνοφώτης, Βαρδας απο ΝΔ - iefimerida.gr

Εκτός ο Δήμας - Μουρμουρας, Χηνοφώτης, Βαρδας απο ΝΔ

Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι διεργασίες στα κόμματα για τα ονόματα των στελεχών που θα συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας. Στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας, αρχικά ο κ.Αντώνης Σαμαράς προσανατολιζόταν να προτείνει τον Σταύρο Δήμα για τη θέση τους αντιπροέδρου στο νέο σχήμα και τον σύμβουλο του για οικονομικά θέματα κ. Γιάννη Μουρμούρα για κάποιο πόστο στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Τελικά το όνομα του κ.Δήμα αποσύρθηκε, όχι όμως και αυτό του κ.Μουρμούρα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr σοβαρή υποψηφιότητα θέτει και ο πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, Παναγιώτης Χηνοφώτης.Επίσης ακουγεται το όνομα του Θ. Βαρδα.

Από το ΛΑΟΣ τα πρόσωπα που φαίνεται να ακούγονται περισσότερο για συμμετοχή στην κυβέρνηση συνεργασίας αείναι ο πρώην πρέσβης και αντιπρόεδρος του κόμματος Γιώργος Γεωργίου, αλλά και ο Κώστας Κιλτίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ