Πολιτικά στελέχη αλλά όχι βουλευτές της Ν.Δ. στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

Πολιτικά στελέχη αλλά όχι βουλευτές της Ν.Δ. στην κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπροσώπηση που θα περιλαμβάνει πολιτικά πρόσωπα από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά όχι βουλευτές θα έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη νέα κυβέρνηση συνεργασίας που, εκτός απροόπτου, θα γίνει σήμερα γνωστή.
Στην προσπάθεια του να συγκεράσει τις εντελώς διαφορετικές απόψεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Σαμαράς προσανατολίζεται να προτείνει τον κ. Σταύρο Δήμα για τη θέση τους αντιπροέδρου στο νέο σχήμα και ενδεχομένως τον σύμβουλο του για οικονομικά θέματα κ. Γιάννη Μουρμούρα για κάποιο πόστο στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Οι σκέψεις που έγιναν χθες για συμμετοχή και με βουλευτές φαίνεται ότι εγκαταλείφθηκαν μετά την πίεση των πιο σκληροπυρηνικών στελεχών που, έτσι κι αλλιώς, διαφωνούν συνολικά με τη συμμετοχή της ΝΔ στο εγχείρημα.
Στη Συγγρού έλεγαν χθες το βράδυ πως έχει επιτευχθεί συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ και έδιναν έμφαση στην σύνθεση της νέας κυβέρνησης υποστηρίζοντας πώς από αυτή θα φανεί ξεκάθαρα ότι έχει μεταβατικό χαρακτήρα, όπως η Νέα Δημοκρατία επιθυμούσε από την πρώτη στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ