Οι Βρετανοί Maybeshewill και η post rock μουσική τους στο Fuzz-Η τελευταία περιοδεία τους [εικόνες, βίντεο]

Οι Maybeshewill, η Βρετανική instrumental μπάντα που έδωσε νέα πνοή στο ιδίωμα του post rock, επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στο Fuzz Live Music Club.

Εκρηκτικές κιθαριστικές εξάρσεις, μαγευτικά ιντερλούδια και συναρπαστικές ηλεκτρονικές παρεμβάσεις, σε έναν ήχο που προσπερνά με ευκολία τις μανιέρες, προσφέροντας μια πολυπόθητη πνοή δημιουργικής φρεσκάδας στην μοντέρνα ορχηστρική ροκ σκηνή.

Αυτή θα είναι η τελευταία περιοδεία που κάνει το συγκρότημα. Από το ξεκίνημά τους, το 2005, παρέμειναν όσο το δυνατόν περισσότερο πιστοί στις απόψεις τους σχετικά με τη μουσική βιομηχανία και τον τρόπο που θέλησαν να λειτουργήσουν μέσα σε αυτή, κάνοντας σχεδόν τα πάντα μόνοι τους. Τη δεδομένη στιγμή, αποφάσισαν να θέσουν ένα τέλος στη δεκαετή κοινή τους πορεία, με μία αποχαιρετιστήρια ήδη περιοδεία που θα τερματιστεί στο Koko του Λονδίνου στις 15 Απριλίου.

Η προπώληση για τη συναυλία της Αθήνας αρχίζει από τα 15 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 17 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 20 ευρώ.

Δείτε στο βίντεο τους Maybeshewill να ερμηνεύουν live το In Amber

Η συναυλία
Maybeshewill + opening act (t.b.a.)
Ημέρα: Πέμπτη 25/02
Fuzz Live Music Club: Πατριάρχου Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος, τηλ. 210 3450817
Ωρα: Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt και το www.viva.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ροκ Μουσική συναυλία Αθήνα Λονδίνο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ