Ο σκύλος - διασώστης αντί να τη σώσει, τη δάγκωσε! - iefimerida.gr

Ο σκύλος - διασώστης αντί να τη σώσει, τη δάγκωσε!

Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να βοηθήσει ήθελε, αλλά τελικά βρήκε το μπελά της μια νηπιαγωγός στην Κρήτη, η οποία συμμετείχε σε άσκηση αντιμετώπισης των συνεπειών σεισμού και δέχτηκε επίθεση από σκύλο – διασώστη.

Η 25χρονη Μαρία Μαργιολάκη έκανε την τραυματία σε σενάριο άσκησης στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής άσκησης που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες για την αντιμετώπιση ενός καταστροφικού τσουνάμι, στην Κρήτη. Ωστόσο, τελικά κατέληξε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο, καθώς ο εκπαιδευμένος γερμανικός ποιμενικός της γαλλικής ομάδας διάσωσης που υποτίθεται πως θα την έσωζε, τελικά τη δάγκωσε στον αριστερό γλουτό.

«Υποτίθεται ότι το σκυλί είναι εκπαιδευμένο. Μου είπαν μάλιστα ότι έχει κερδίσει τρία χρυσά μετάλλια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου επιτέθηκε. Έπαθα σοκ. Τρόμαξα πραγματικά γιατί, αφού με δάγκωσε, άρχισε να γρυλίζει και έδειχνε έτοιμο να μου επιτεθεί ξανά» δήλωσε στο Έθνος η κοπέλα.

Η ίδια κατήγγειλε στην εφημερίδα ότι ενώ εκείνη βογκούσε από τους πόνους, οι διασώστες δεν της έδωσαν καμία σημασία και συνέχισαν κανονικά το σενάριο της άσκησης. «Με μετέφεραν σε φορείο δεμένη και με κατεύθυναν σε φουσκωτή σκηνή. Εγώ περίμενα δεμένη, οι εμπλεκόμενοι στο συμβάν συνέχιζαν κανονικά το σενάριο της άσκησης και με εξέταζαν ''ψεύτικα'' βάσει σεναρίου, τοποθετώντας μου δήθεν ορό. Εγώ όμως πονούσα και τους το είπα ότι ήταν πραγματικό το συμβάν», επισήμανε.

Μετά το τέλος της περιπέτειάς της, η κοπέλα προσέφυγε στην Δικαιοσύνη υποβάλλοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου, δηλαδή εναντίον των αρμόδιων φορέων για την διεξαγωγή της άσκησης «Ποσειδών» αλλά και κατά του Γάλλου διασώστη υπό τον έλεγχο του οποίου ήταν το σκυλί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ