Bild: Κάλπες την άνοιξη στην Ελλάδα; Ο Τσίπρας θέλει εκλογές - iefimerida.gr

Bild: Κάλπες την άνοιξη στην Ελλάδα; Ο Τσίπρας θέλει εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τίτλο «Νέες εκλογές στην Ελλάδα;», η γερμανική εφημερίδα Bild, επικαλούμενη πληροφορίες που δεν κατονομάζει, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να οδηγηθούν και πάλι οι Έλληνες στις κάλπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, o Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θέλει νέες εκλογές. Ο ίδιος δεν έχει άλλη επιλογή, αλλά το θέλει το περιβάλλον του. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα πάντα με την Bild, ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τη διάλυση της Βουλής. Ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Η γερμανική εφημερίδα «βλέπει» πάντως εκλογές την άνοιξη, το αργότερο στις αρχές του καλοκαιριού.

«Εάν πράγματι γίνουν εκλογές, θα είναι η τρίτη φορά μέσα σε ενάμιση χρόνο που οι Ελληνες θα οδηγηθούν στις κάλπες. Ο Τσίπρας απέτυχε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα να εξασφαλίσει πλειοψηφία για να περάσει τις μεταρρυθμίσεις στη Βουλή», γράφει η γερμανική εφημερίδα.

«Η προσπάθεια του μαρξιστή Τσίπρα να βρει νέους εταίρους για να αντικαταστήσει το ακροδεξιό κόμμα των AΝΕΛ απέτυχε», σχολιάζει επίσης η Bild.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bild Εκλογές Ελλάδα άνοιξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ