Βραβεία Επιχειρηματικότητας από το Επαγγελματικό Επιμελήτηριο- Σε ποιους απευθύνονται

Πρόσκληση για την απονομή Βραβείων «Βιώσιμης-Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» απευθύνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Τα βραβεία «Βιώσιμης-Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» απευθύνονται σε επιχειρήσεις μέλη του ΕΕΑ καθώς και σε επιχειρήσεις του κλάδου παροχής υπηρεσιών που δεν εντάσσονται σε κάποιο Επιμελητήριο, και ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες:

  1. Ελεύθεροι επαγγελματίες
  2. Πολύ μικρές επιχειρήσεις: 1-9 εργαζόμενοι
  3. Μικρές επιχειρήσεις: 10 – 49 εργαζόμενοι

Στο διαγωνισμό θα δοθούν συνολικά 15 Βραβεία και ειδικότερα:

  • 5 βραβεία για τους ελεύθερους επαγγελματίες,
  • 5 Ειδικά για τους πολύ μικρούς,
  • 5 Ειδικά για τους μικρούς,

Οι επιχειρήσεις που θα βραβευθούν στην κάθε κατηγορία βραβείου θα πρέπει να ανήκουν σε διαφορετικούς κλάδους επιχειρηματικής δραστηριότητας του τομέα παροχής υπηρεσιών, για να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή κλαδική εκπροσώπηση στα βραβεία. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο θα απονείμει άλλα πέντε βραβεία ,εκτός συναγωνισμού, στους ανωτέρω πέντε τομείς (ένα για κάθε τομέα) , σε επιχειρήσεις που έχουν διακριθεί σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους, είτε καταθέτοντάς την αυτοπροσώπως ή με ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, έως την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής των προτάσεων, ήτοι 15/02/2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ