Γιατί αναβαθμίστηκε η Φωτεινή Αραμπατζή στο εσωτερικό της ΝΔ -Ανέλαβε τον τομέα τουρισμού - iefimerida.gr

Γιατί αναβαθμίστηκε η Φωτεινή Αραμπατζή στο εσωτερικό της ΝΔ -Ανέλαβε τον τομέα τουρισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαιρετικά εργατική απεδείχθη η βουλευτής Σερρών της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία αναβαθμίζεται στο εσωτερικό του κόμματος, μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χαμηλών τόνων, μακριά από τις εσωκομματικές ίντριγκες, η όμορφη πρώην δημοσιογράφος ανέλαβε πρόσφατα το τιμόνι της «βαριάς βιομηχανίας» της Ελλάδας όπως είναι ο Τουρισμός, στην σκιώδη κυβέρνηση της ΝΔ, την οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η Σερραία βουλευτής βρίσκεται στον στενό πυρήνα των συνεργατών του νέου προέδρου του κόμματος, τον οποίο στήριξε με όλες τις δυνάμεις της στον κατεξοχήν «καραμανλικό» νομό, όπως είναι ο νομός Σερρών.
Πρόκειται για διάκριση αφού η Φωτεινή Αραμπατζή ήταν υπεύθυνη για τον αγροτικό τομέα και στο εξής θα συμμετάσχει στην κατάρτιση του νέου προγράμματος της ΝΔ για τον τουρισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ