Το νέο, σούπερ εργαλείο γυμναστικής: Μία πετσέτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το νέο, σούπερ εργαλείο γυμναστικής: Μία πετσέτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από βαράκια, μέχρι τα πιο πολύπλοκα μηχανήματα, υπόσχονται «θαύματα», αρκεί βέβαια κάποιος να τα χρησιμοποιεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο: συχνά και σωστά.

Δεν χρειάζονται όμως έξοδα για να γυμναστεί κάποιος. Αρκεί και κάτι ιδιαίτερα απλό και φτηνό, που δεν λείπει από κανένα σπίτι: η πετσέτα.

Ο Μπραντ Λόιντ, ένας personal trainer στη Νέα Υόρκη έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής, χρησιμοποιώντας απλά δύο πετσέτες. Ουσιαστικά επανειλημμένα «γλιστρά» κανείς με την πετσέτα στα χέρια ή τα πόδια του, για να ενεργοποιήσει συγκεκριμένες μυικές ομάδες.

«Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης για όλο το σώμα, που βελτιώνει την ευλυγισία και τον έλεγχο της κίνησης και τονώνει τους μύες», εξήγησε ο Λόιντ στο Mashable. Σύμφωνα με τον ίδιο, η τακτική άσκηση με αυτό τον τρόπο βελτιώνει και τη στάση του σώματος.

Δεν πρόκειται για «εύκολο» πρόγραμμα, αλλά ο Λόιντ έχει δημιουργήσει παραλλαγές ίδιων ασκήσεων για αρχάριους και προχωρημένους και με την απαραίτητη «προσήλωση» και άφθονο ιδρώτα, μπορεί να δει κάποιος αποτελέσματα.

Δείτε μερικές ασκήσεις:

Το νέο, σούπερ εργαλείο γυμναστικής: Μία πετσέτα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το νέο, σούπερ εργαλείο γυμναστικής: Μία πετσέτα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυμναστική πετσέτα Μπραντ Λόιντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ