Marina Celeste: Η ντίβα των Nouvelle Vague με tango διάθεση στην Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Marina Celeste: Η ντίβα των Nouvelle Vague με tango διάθεση στην Αθήνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Marina Celeste, από τις πρώτες αισθαντικές τραγουδίστριες του θρυλικού συγκροτήματος των Νοuvelle Vague, στις 29/01 εμφανίζεται στο El Covento del Arte, στο Μεταξουργείο.

Έρχεται για μια συναυλία με τάνγο διάθεση, στην οποία θα ερμηνεύσει προσωπικά της τραγούδια, αλλά θα κάνει και ένα αφιέρωμα στους Νοuvelle Vague.

Marina Celeste: Η ντίβα των Nouvelle Vague με tango διάθεση στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Marina Celeste: Η ντίβα των Nouvelle Vague με tango διάθεση στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Αθήνα. «Μου αρέσουν τα σημάδια της ιστορίας που συναντάς σε κάθε δρόμο, σε κάθε κρυφό σημείο της πόλης» έχει πει στο παρελθόν για την πόλη μας. «Ακόμα και η θέα από το παράθυρο του αυτοκινήτου τα φωτεινά πρωινά. Είναι ένα παρελθόν περήφανο για την ύπαρξη του που κατάφερε να επιβιώσει μέσα στους αιώνες. Αγάπησα πολύ αυτή την πόλη».

Marina Celeste: Η ντίβα των Nouvelle Vague με tango διάθεση στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Χαρακτηρίστηκε ως η «αγγελική φωνή» των Νοuvelle Vague. Συνεργάστηκε με τον Tery Hall από το αγγλικό συγκρότημα Τhe Specials.
Εχει μια αξιόλογη προσωπική δισκογραφία με άλμπουμ όπως τα Acidule, Cinema Enchante, The Angel Pop και New Waves σε chanson, bossanova ύφος.
Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 200 συναυλίες σε όλο τον κόσμο.
Το νέο της project με τίτλο «Bang Bang Tango» με τον μουσικό παραγωγό και εξαιρετικό κιθαρίστα Bogban Terry περιλαμβάνει κομμάτια που χαρακτηρίζονται κυρίως από μια neo tango αισθητική και είναι χρωματισμένα με την υπέροχη, αισθησιακή της φωνή.

Μία γεύση από τις τάνγκο παραστάσεις της στο βίντεο

Στην Ελλάδα και στο El Covento del Arte θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να την απολαύσουμε στο νέο της single με τίτλο «Supersonic Love» που κυκλοφόρησε από την Universal Music σε στίχους και μουσική του Ιan Ikon.

Η συναυλία
Marina Celeste
El Convento Del Arte: Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο
Ημερομηνία: Παρασκευή 29 Ιανουαρίου (10.00 μ.μ.)
Eίσοδος: 15 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρίνα Σελέστ El Convento Del Arte τάνγκο Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ