Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ τρώει σε καντίνα σχολείου - Εκπληκτοι οι μαθητές μόλις τον είδαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ τρώει σε καντίνα σχολείου - Εκπληκτοι οι μαθητές μόλις τον είδαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληκτοι έμειναν οι μαθητές ενός σχολείου στο Στίβενεϊτζ της Αγγλίας όταν είδαν ανάμεσά τους να κάθεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, κάνοντας ένα διάλειμμα από την εργασία του.

Ο Δούκας του Κέμπριτζ, ο οποίος εργάζεται στην East Anglian Air Ambulance, εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα και αφού προσγειώθηκε στο νοσοκομείο Λίστερ, μαζί με τους δύο συνεργάτες του, αποφάσισε να... κολατσίσει στο διπλανό σχολείο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ τρώει σε καντίνα σχολείου - Εκπληκτοι οι μαθητές μόλις τον είδαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Δεν παρέλειψε μάλιστα να δώσει τα συγχαρητήριά του στον σεφ του σχολείου, Στιούαρτ, ενώ ο διευθυντής του σχολείου Κλιβ Μάθιου έδωσε και λεπτομέρειες της συνύπαρξης του πρίγκιπα με τους μαθητές αναφέροντας ότι συνομίλησαν για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ τρώει σε καντίνα σχολείου - Εκπληκτοι οι μαθητές μόλις τον είδαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Δεν τον περιμέναμε είναι η αλήθεια. Κάθισε μαζί με τους μαθητές, οι οποίοι τον ρώτησαν πως πέρασε τις μέρες των Χριστουγέννων. Ηταν πολύ φιλικός και νομίζω ότι οι μαθητές μας χάρηκαν ιδιαίτερα», ανέφερε ο Μάθιου ενώ φυσικά αρκετοί μαθητές δεν δίστασαν να ανεβάσουν στα social media φωτογραφίες όπου ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έτρωγε το τοστ-κοτόπουλο που είχε παραγγείλει.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ τρώει σε καντίνα σχολείου - Εκπληκτοι οι μαθητές μόλις τον είδαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ