Τον πήρε ο ύπνος ενώ μετέδιδε αγώνα της Μπαρτσελόνα στο Champions League και... απολύθηκε - iefimerida.gr

Τον πήρε ο ύπνος ενώ μετέδιδε αγώνα της Μπαρτσελόνα στο Champions League και... απολύθηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά η κορυφαία και πιο θεαματική ποδοσφαιρική ομάδα στον πλανήτη.

Οι θεατές απολαμβάνουν το θέαμα της παρέας του Λιονέλ Μέσι, που μαζί με τον Σουάρες και τον Νεϊμάρ κάνουν μαγικά πράγματα με την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.

Ομως υπάρχει και άνθρωπος και δη σχολιαστής ποδοσφαιρικών αγώνων που κοιμήθηκε την ώρα που περιέγραφε αγώνα της Μπαρτσελόνα! Τον περασμένο Δεκέμβριο ο 43χρονος Βασίλι Ούτκιν μετέδιδε το ματς για τους ομίλους του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Λεβερκούζεν. Μάλιστα, η γερμανική ομάδα προηγήθηκε με 0-1 χάρη στο γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Και με το σκορ εις βάρος της Μπαρτσελόνα και τους Καταλανούς να πιέζουν ο Ρώσος σχολιαστής κοιμήθηκε...

Και όλα αυτά στο κρατικό αθλητικό κανάλι που δημιούργησε πέρυσι ο Βλαντιμίρ Πούτιν «Match Tv». Πάντως, μετά το... ύπνο του η Μπάρτσα το γύρισε στο τέλος και νίκησε με 2-1.

Ο ίδιος ο Ούτκιν μετά την απόλυση του είπε «Εχω πρόβλημα εδώ και χρόνια με διαταραχή ύπνου. Πράγματι με πήρε ο ύπνος και μιλούσα την ώρα που κοιμήθηκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ