Σήμερα ο Τζίμης Πανούσης στο Gagarin [εικόνες] - iefimerida.gr

Σήμερα ο Τζίμης Πανούσης στο Gagarin [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Masturnation Hellass: η τρύπα της κολάσεως». Από το χρονοντούλαπο της ιστορίας στη σκηνή. Μόνο 1, 2, 8 και 9 Ιανουαρίου.

Αν έχεις παρακολουθήσει τουλάχιστον μια φορά ζωντανή εμφάνιση του Τζίμη Πανούση, τότε στο Gagarin θα περάσεις πολύ όμορφα. Αν πάλι δεν έτυχε να τον δεις ζωντανά, το «Masturnation Hellass» είναι μια καλή ευκαιρία να χαρείς το σόου που κάνει. Οι τρεις ώρες που διαρκεί η παράσταση περνούν χωρίς να το καταλάβεις. Και το μυστικό της επιτυχίας είναι ίσως στη καλή μοιρασιά του χρόνου των τραγουδιών και των αστείων του Τζίμη Πανούση.

Σήμερα ο Τζίμης Πανούσης στο Gagarin [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το σημείωμα του Τζίμη στην πρόσκληση: «Δεύτερη φορά αριστερά και ένας λαός ξέρει πόσες φορές θα αντέξουμε ακόμα. Η ελπίδα ήρθε αλλά την έκανε γρήγορα με ελαφρά ποιηματάκια του στυλ “κι εσύ Αλέξη Τσίπρα – ελπίδα μας, έμποδια είμαστε – πήδα μας”.
Δείξε μου το Φίλη σου να σου πω ποιος είσαι!

Σήμερα ο Τζίμης Πανούσης στο Gagarin [εικόνες] | iefimerida.gr 1

»Τα κομματόσκυλα συνεχίζουν το πλιάτσικο πάνω στα ερείπια της νέας Ελλάδας και εμείς τραγουδάμε, προζάρουμε, βιντεολογούμε σατιρίζοντας τον πολιτικό ορθολογισμό, την λιμπιντοφοβία και τη φασιστική ομοιομορφία από το Disco Tsoutsouni μέχρι τον Νεοέλληνα. Όλα τα πουρά στην πίστα του Gagarin!».

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Τζίμης Πανούσης
Μουσικές Ταξιαρχίες

Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205 (στάση μετρό Αττική), τηλ: 215 5400888, 6947 927547
Διαρκεί: ως 09/01
Ημέρες & ώρες: Παρασκευή, Σάββατο (21.00)
Είσοδος: 15 ευρώ (προπώληση 13 ευρώ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ