Το παιχνίδι του Καρατζαφέρη και η απάντηση του Σαμαρά - iefimerida.gr

Το παιχνίδι του Καρατζαφέρη και η απάντηση του Σαμαρά

Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναπάντητο άφησε ο Αντώνης Σαμαράς το αίτημα που διατύπωσε δημοσίως χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης για συνάντηση μεταξύ τους προκειμένου να συνεννοηθούν για τις εξελίξεις στις οποίες μπορεί να οδηγήσει το αποτέλεσμα μιας εκλογικής αναμέτρησης, όποτε αυτή γίνει.

Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά κάθε άλλο παρά με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν την πρόταση του κ. Καρατζαφέρη καθώς στη Συγγρού απορρίπτουν μετά βδελυγμίας οποιαδήποτε συζήτηση περί «πολυκατοικίας» θεωρώντας ότι η Ελληνική Κεντροδεξιά εκφράζεται πλήρως μέσα από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας. Όπως μάλιστα έλεγαν κάποιοι από αυτούς, μια τέτοια συνάντηση θα ήταν εμμέσως πλην σαφώς μια αυτοαμφισβήτηση όσων λένε η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς περί επιδίωξης αυτοδυναμίας ακόμα κι αν χρειαστούν διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν στη Νέα Δημοκρατία φωνές που θεωρούν ότι πρέπει να γίνει μια κίνηση για συνεργασία του ευρύτερου χώρου, τόσο προς την πλευρά του ΛΑΟΣ όσο και προς εκείνη της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη. Μόλις πριν από λίγες μέρες, τη τάση αυτή εξέφρασε ο βουλευτής Β' Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος όμως-χαμηλόφωνα - αποδοκιμάστηκε από το επίσημο κόμμα.
Ο κ. Σαμαράς μίλησε σήμερα στη συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ αλλά δεν αναφέρθηκε ουτε καν με έμμεσο τρόπο στο θέμα δείχνοντας ότι θα επιμείνει στην γραμμή που έχει χαράξει.

Από την πλευρά του πάντως ο κ. Καρατζαφέρης ο οποίος είναι άριστος παίκτης στις δημόσιες κινήσεις, θα συνεχίζει τις προσπάθειες για «επανένωση της μεγάλης Κεντροδεξιάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ