Μητσοτάκης εναντίον... Μητσοτάκη για τις πρόωρες εκλογές - iefimerida.gr

Μητσοτάκης εναντίον... Μητσοτάκη για τις πρόωρες εκλογές

Κυριάκος Μητσοτάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ευθεία αντίθεση φαίνεται πώς είναι οι απόψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με αυτές του πατέρα του σε σχέση με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μιλώντας πριν από λίγα 24ωρα στον ΒΗΜΑ FM είχε δηλώσει αντίθετος στην διεξαγωγή πρόωρων εκλογών και είχε ταχθεί υπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας

Σήμερα, ο γιος του και βουλευτής Β΄Αθηνών της ΝΔ, τάχθηκε σαφώς υπέρ της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, στο πλαίσιο της κομματικής γραμμής. Μιλώντας στο Ραδιο 9 και με αφορμή τα επεισόδια στις παρελάσεις τόνισε: «η απώλεια της πολιτικής νομιμοποίησης της Κυβέρνησης πιστοποιείται μόνο με εκλογές και όχι με οργανωμένους τραμπουκισμούς από τα άκρα του πολιτικού φάσματος».

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει την πολιτική νομιμοποίηση και πως «δεν είναι δυνατόν μια κυβέρνηση η οποία υπέγραψε την επίσημη συμφωνία χρεοκοπίας της χώρας να επιχαίρει και να πανηγυρίζει, παρουσιάζοντάς την, περίπου, ως μεγάλη εθνική επιτυχία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ