Κόμπι Μπράιαντ: Το διαζύγιο των 75 εκατ. δολαρίων και η λατρεία για το ελικόπτερό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Κόμπι Μπράιαντ: Το διαζύγιο των 75 εκατ. δολαρίων και η λατρεία για το ελικόπτερό του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και σήμερα, είναι ο παίκτης με το πιο ακριβό συμβόλαιο στο ΝΒΑ αφού ετησιώς εισπράττει 28 εκατ. δολάρια. Παραμένει μάλιστα ο 3ος καλύτερα αμειβόμενος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, πίσω από τους Κέβιν Γκαρνέτ και Σακίλ Ο'Νιλ. Ωστόσο ο Κόμπι Μπράιντ, διατηρεί την πιο απλή καθημερινότητα δεδομένης της οικονομικής άνεσης που έχει.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αποθεώνεται σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται. Ο Κόμπι Μπράιαντ δέχεται το ζεστό χειροκρότημα όλων, από την στιγμή που ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα αποσυρθεί από τη δράση.

Ωστόσο πέρα από τις μπασκετικές ικανότητες που αποδεδειγμένα διαθέτει, ο Κόμπι έχει παντού θαυμαστές και για τον απλό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει.

Μακριά από τα λαμπερά πάρτι και εκδηλώσεις, οι οποίες θα προκαλούσαν, ο άσος των Λέικερς δεν σπατάλησε τα δισεκατομμύριά του παρά μόνο σε δύο βασικά πράγματα. Σπίτι και μετακίνηση.

Μεγάλωσε στην Ιταλία και η λατρεία του για τα ιταλικά αυτοκίνητα τον ακολουθεί ακόμα. Στο «οπλοστάσιό» του βρίσκεται μια Ferrari 458, την οποία όμως χρησιμοποιεί σπάνια αφού από νωρίς φρόντισε να αποκτήσει ένα ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του εντός πόλης.

Κόμπι Μπράιαντ: Το διαζύγιο των 75 εκατ. δολαρίων και η λατρεία για το ελικόπτερό του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Γνωρίζοντας μάλιστα πως η κίνησή του αυτή θα προκαλούσε αρκετά σχόλια, είχε δηλώσει πως το μόνο που δεν άντεχε ήταν η κίνηση στους δρόμους, οπότε έψαχνε τρόπο να γλιτώσει χρόνο.

Κόμπι Μπράιαντ: Το διαζύγιο των 75 εκατ. δολαρίων και η λατρεία για το ελικόπτερό του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Διαθέτει στην κατοχή του τρία σπίτια, στην Καλιφόρνια ενώ περισσότερο από τις κατοικίες αλλά και το ελικόπτερο, τού κόστισε το διαζύγιο με τη σύζυγό του, αφού αναγκάστηκε να δώσει σχεδόν 75 εκατ. δολάρια.

Κόμπι Μπράιαντ: Το διαζύγιο των 75 εκατ. δολαρίων και η λατρεία για το ελικόπτερό του [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Κόμπι, συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κρατά χαμηλό προφίλ ενώ ακόμη και τις ημέρες που μεσουρανούσε στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, δεν απέφευγε να επισκεφθεί μικρά και συνοικιακά μαγαζιά για να φάει βάφλες και μάλιστα φωτογραφιζόταν σε αυτά, σε αντίθεση με αρκετούς συναδέλφους του που προτιμούσαν τα πιο «γκλαμουράτα» εστιατόρια.

Κόμπι Μπράιαντ: Το διαζύγιο των 75 εκατ. δολαρίων και η λατρεία για το ελικόπτερό του [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ