Δημοσκόπηση «Interview» στη Θεσσαλονίκη: Το 64% υπέρ της οικουμενικής κυβέρνησης - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση «Interview» στη Θεσσαλονίκη: Το 64% υπέρ της οικουμενικής κυβέρνησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ του σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης τάσσεται το 64% των Θεσσαλονικέων, σύμφωνα με δημοσκόπηση σε δείγμα 605 ατόμων στο πολεοδομικό συγκρότημα, που έγινε το Νοέμβριο από την εταιρεία «Interview», και τα αποτελέσματά της δημοσιεύονται στο "Πολιτικό Ημερολόγιο-Ατζέντα Θεσσαλονίκης" του δημοσιογράφου Βαγγέλη Πλάκα, το οποίο θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα "Μακεδονία" την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, το 58% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της ευρείας σύνθεσης μιας οικουμενικής κυβέρνησης, με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, τη Ν.Δ. , το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων.

«Το πολιτικό Ημερολόγιο-Ατζέντα Θεσσαλονίκης» συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια έκδοσης και η έρευνα που δημοσιεύεται περιλαμβάνει απαντήσεις των πολιτών και σε άλλα ερωτήματα, όπως πόσο ικανοποιημένοι είναι από την κυβέρνηση, τι πολιτικές εξελίξεις βλέπουν και επιθυμούν, ποια είναι η άποψη τους για τη Ν.Δ. και το έργο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημοσκόπηση εφημερίδα Μακεδονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ