Πρώτα την έπνιξε και μετά την πάτησε με το αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Πρώτα την έπνιξε και μετά την πάτησε με το αυτοκίνητο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκάμει η ομολογία του 32χρονου αστυνομικού που δολοφόνησε και πέταξε στο δρόμο τη 49χρονη φίλη του. Ο δράστης, στην κατάθεση του, είπε πως μετά από έναν έντονο καβγά που είχε με το θύμα την έπνιξε με ένα μπουφάν και στη συνέχεια για την άφησε στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr όλα ξεκίνησαν όταν ο 32χρονος ανθυπαστυνόμος από τα Ψαχνά Ευβοίας υπηρετούσε στον Αυλώνα και απέναντι από το αστυνομικό τμήμα ήταν το σπίτι της 49χρονης Αλβανίδας μητέρας 4 παιδιών. Ο αστυνομικός δημιούργησε σχέση μαζί της με αποτέλεσμα να χωρίσει ο ίδιος τη γυναίκα του καθώς επίσης και η κατά 17 χρόνια μεγαλύτερή του φίλη του να διαλύσει το δικό της σπίτι.

Η σχέση όμως δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν και τον τελευταίο καιρό οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν όλο και πιο συχνοί. Ένας τέτοιος καβγάς ήταν και ο μοιραίος, που έγινε τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου μέσα στο αυτοκίνητο του αστυνομικού στην περιοχή του Σχηματαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, στην κατάθεσή του ο αστυνομικός υποστήριξε ότι η 49χρονη φίλη του του επιτέθηκε δείχνοντας μάλιστα και αμυχές που είχε από τα νύχια της. Τότε ο 32χρονος, χρησιμοποιώντας το μπουφάν της φίλης του και την έπνιξε. Στη συνέχεια την εγκατέλειψε σε αγροτικό δρόμο του οικισμού Γκρίτζαλη, ο ίδιος πάντως δεν παραδέχεται ότι αυτός στη συνέχεια την πάτησε με το αυτοκίνητο για να φαίνεται σαν τροχαίο δυστύχημα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν την νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει σήμερα, καθώς επίσης και τα αποτελέσματα του εγκληματολογικού για να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα γκρίζα σημεία της υπόθεσης. Ήταν νεκρή όταν την πέταξε στο δρόμο ή είχε απλά λιποθυμήσει και ήταν αναίσθητη. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο 32χρονος ήταν αυτός που πέρασε 2 φορές από πάνω της με το αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν της μητέρας του. Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Ψαχνά, αλλά και στον Αυλώνα, αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτή την τραγική εξέλιξη μιας αρρωστημένης σχέσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ