ΝΔ: Την Κυριακή θα γίνει πρόβα εκλογών -Εντατικά μαθήματα για να αποφύγουν ένα νέο φιάσκο - iefimerida.gr

ΝΔ: Την Κυριακή θα γίνει πρόβα εκλογών -Εντατικά μαθήματα για να αποφύγουν ένα νέο φιάσκο

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στη ΝΔ για τις εσωκομματικές εκλογές της 20ής Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου έχει αποφασιστεί να γίνει γενική δοκιμή, ώστε όλα να είναι έτοιμα την ημέρα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος και η διαδικασία να μην εξελιχθεί ξανά σε φιάσκο. Από τη Vodafone θέλουν να τσεκάρουν για πιθανά προβλήματα ή δυσλειτουργίες που ενδεχομένως να προκύψουν, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα και να είναι όλα έτοιμα για την επόμενη Κυριακή.

Εξάλλου, χθες, στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν το project. Παράλληλα συνεχίζεται η εκπαίδευση των εθελοντών του κόμματος (1.290, ένας για κάθε εκλογικό τμήμα) που θα πρέπει να χειριστούν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα tablets της εταιρείας σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα ο αριθμός των χειρστών, καθώς λείπουν περίπου 200 άτομα. Πάντως, από τη Συγγρού αναφέρουν πως τα κενά αυτά θα καλυφθούν άμεσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ