Σοκαριστικό βίντεο του ΙSIS -Αποκεφάλισαν 2 άντρες στην Τρίπολη της Λιβύης [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκαριστικό βίντεο του ΙSIS -Αποκεφάλισαν 2 άντρες στην Τρίπολη της Λιβύης [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μασκοφόροι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους οδηγούν δύο άντρες στο κέντρο ενός μεγάλου πλήθους.

Κατηγορούνται για μαγεία και είναι οι «πρωταγωνιστές» του τελευταίου βάρβαρου βίντεο που έχει δημοσιεύσει το Ισλαμικό Κράτος.

Με καλυμμένα τα μάτια τους και με τα χέρια τους δεμένα πισθάγκωνα, οι δύο άντρες, ο ένας από τους οποίους είναι ηλικιωμένος, φοράνε τις γνωστές πορτοκαλί στολές. Οι βασανιστές τους αφού πρώτα τους μαστιγώσουν δημόσια, μπροστά σε ένα πλήθος ανάμεσα στο οποίο βρίσκονται και παιδιά, στη συνέχεια θα τους στήσουν σε ένα σημείο από όπου θα φαίνονται από παντού και τους αποκεφαλίζουν.

Σοκαριστικό βίντεο του ΙSIS -Αποκεφάλισαν 2 άντρες στην Τρίπολη της Λιβύης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Σοκαριστικό βίντεο του ΙSIS -Αποκεφάλισαν 2 άντρες στην Τρίπολη της Λιβύης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Όπως αναφέρει η Daily Mail, αμέσως μετά ακούγεται το συγκεντρωμένο πλήθος να φωνάζει «Allahu Akbar» (Ο Θεός είναι μεγάλος), ενώ το βίντεο τελειώνει με την εικόνα των αποκεφαλισμένων πτωμάτων τη στιγμή που τα παραλαμβάνει ένα ασθενοφόρο.

Σοκαριστικό βίντεο του ΙSIS -Αποκεφάλισαν 2 άντρες στην Τρίπολη της Λιβύης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο υλικό έχει βιντεοσκοπηθεί στην Τρίπολη της Λιβύης, μία περιοχή όπου εκτιμάται ότι ήδη βρίσκονται περίπου 2.000 τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μεγάλη Βρετανία και οι ΗΠΑ έχουν αποστείλει ήδη δυνάμεις στη Λιβύη για να συλλέξουν πληροφορίες καθώς εκφράζονται φόβοι ότι το Ισλαμικό Κράτος θέλει να μεταφέρει την πρωτεύουσά του στην περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι τζιχαντιστές έχουν ήδη καταλάβει την πόλη της Σύρτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ