Υπέρ της αποστολής χερσαίων δυνάμεων ενάντια στο ISIS οι Αμερικανοί - iefimerida.gr

Υπέρ της αποστολής χερσαίων δυνάμεων ενάντια στο ISIS οι Αμερικανοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποστολή χερσαίων δυνάμεων στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους υποστηρίζει η πλειονότητα των Αμερικανών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε, η εμπιστοσύνη του λαού στην ικανότητα του Μπαράκ Ομπάμα να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία βρίσκεται σε ιστορικό χαμηλό. Η έρευνα του CNN/ORC έγινε μετά από το μακελειό στο Σαν Μπερναρντίνο, την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε αυτή, το 53% των Αμερικανών είναι υπέρ της αποστολής χερσαίων δυνάμεων ενάντια στο ISIS, ποσοστό που αυξήθηκε σημαντικά από το 38% του Σεπτεμβρίου. Επίσης, το 60% αποδοκιμάζει τον τρόπο που χειρίζεται ο Αμερικανός πρόεδρος το θέμα της τρομοκρατίας, ποσοστό ρεκόρ, την ώρα που το 68% εκτιμά ότι η στρατιωτική απάντηση των ΗΠΑ στο Ισλαμικό Κράτος δεν ήταν αρκετά επιθετική.

Ακόμη, το 81% πιστεύει ότι τρομοκράτες του ISIS είναι ήδη στις ΗΠΑ, έχοντας την ικανότητα να εξαπολύσουν μία μεγάλη επίθεση και το 61% είναι ενάντια στην παροχή ασύλου σε Σύρους πρόσφυγες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ