Ενα παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σκεπαστό αίθριο στη Νέα Πτέρυγα στήθηκε το πιο γιορτινό παγοδρόμιο για μικρούς και μεγάλους.

Θα λειτουργεί μέχρι και όλο τον Φεβρουάριο και όποιος θέλει (και δεν φοβάται!) μπορεί να πάει εκεί και να πατινάρει ελεύθερα υπό τους ήχους της μουσικής του Μεγάρου Μουσικής. Στην παγοπίστα θα βρίσκεται συνεχώς εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα δίνει συμβουλές για την ασφάλεια των επισκεπτών και θα τους εξηγεί στους αρχάριους τις βασικές τεχνικές πατινάζ. Για όσους όμως ενδιαφέρονται για κάτι πιο εξειδικευμένο, στον χώρο θα υπάρχουν και έμπειροι προπονητές οι οποίοι παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ.

Ενα παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η παγοπίστα έχει έκταση 375 τ.μ. και καλύπτεται πλήρως από ειδικό στέγαστρο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να πατινάρουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. Στο καφέ κοντά στο παγοδρόμιο, γονείς και συνοδοί μπορούν παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ζεστά ροφήματα, χριστουγεννιάτικο ζεστό κρασί, ποτό και σνακ.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα, τηλ. 210 7282000

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παγοδρόμιο Μέγαρο Μουσικής Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ