Από αύριο ο Τζίμης Πανούσης στο GAGARIN [βίντεο] - iefimerida.gr

Από αύριο ο Τζίμης Πανούσης στο GAGARIN [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο ανεξάντλητος performer, μαζί με τις Μουσικές Ταξιαρχίες, καλεί «όλα τα πουρά στην πίστα» και σατιρίζει τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

«Δεύτερη φορά αριστερά και ένας λαός ξέρει πόσες φορές θα αντέξουμε ακόμα» μονολογεί ο Τζιμάκος για το χάος που ζούμε σ'αυτή τη χώρα. «Θα παρουσιάσουμε το musicult "MASTURNATION HELLASS, η τρύπα της κολάσεως"» λέει και η πρόσκληση που ο ίδιος μας απευθύνει είναι χαρακτηριστική:

«Η ελπίδα ήρθε αλλά την έκανε γρήγορα με ελαφρά ποιηματάκια του στυλ "και εσύ Αλέξη Τσίπρα - ελπίδα μας, έμποδια είμαστε - πήδα μας". Δείξε μου τον Φίλη σου να σου πω ποιος είσαι! Τα κομματόσκυλα συνεχίζουν το πλιάτσικο πάνω στα ερείπια της νέας Ελλάδας και εμείς τραγουδάμε, προζάρουμε, βιντεολογούμε σατιρίζοντας τον πολιτικό ορθολογισμό, τη λιμπιντοφοβία και τη φασιστική ομοιομορφία από το Disco Tsoutsouni μέχρι τον Νεοέλληνα. Όλα τα πουρά στην πίστα του Gagarin!»

Δείτε το βίντεο για... προθέρμανση

«MASTURNATION HELLASS - Η τρύπα της κολάσεως», Τζίμης Πανούσης
Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, Αθήνα, τηλ. 211 4112500
Παραστάσεις: Παρασκευή και Σάββατο (05/12-09/01)
Τιμή εισητηρίου: 13 ευρώ (προπώληση), 18 ευρώ (στο ταμείο)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζίμης Πανούσης συναυλίες Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ