Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του iefimerida και του Grand Forest Metsovo -Tο όνομα του νικητή - iefimerida.gr

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του iefimerida και του Grand Forest Metsovo -Tο όνομα του νικητή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός τους iefimerida.gr για δύο διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Forest Metsovo με άφιξη την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 και αναχώρηση την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015.

Νικητής αναδείχθηκε ο κύριος Χρήστος Τσακίρης με 1η επιλαχούσα την κα Αθηνά Σταυροπούλου και 2η επιλαχούσα την κα Κατερίνα Πολυχρόνη

Το Grand Forest με τις υπηρεσίες 5 αστέρων, προσκαλεί τον επισκέπτη να ανακαλύψει την αυθεντική φιλοξενία του παράλληλα με τον φυσικό και πολιτιστικό πλούτο που προσφέρει το Μέτσοβο.

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του iefimerida και του Grand Forest Metsovo -Tο όνομα του νικητή | iefimerida.gr 0
Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του iefimerida και του Grand Forest Metsovo -Tο όνομα του νικητή | iefimerida.gr 1


Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια καθώς η περιοχή διαφυλάσσει τη γαστρονομική κληρονομιά των ξακουστών γαλακτοκομικών προϊόντων και της οινοποιίας του Μετσόβου, έτσι και στο Grand Forest Metsovo κατάφερε να διαφυλάξει την πολύτιμη αυτή παράδοση εμπλουτίζοντας την με σύγχρονο, μοντέρνο στυλ και gourmet πινελιές.

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του iefimerida και του Grand Forest Metsovo -Tο όνομα του νικητή | iefimerida.gr 2

Στο ήρεμο περιβάλλον του Fontus Spa
Στο Fontus Spa του Grand Forest Metsovo, σε ένα κομψό χώρο, εμπνευσμένο από την φυσική ανάγκη για αναζωογόνηση, προσφέρονται σε κάθε φιλοξενούμενο στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης.
Μια σειρά από θεραπείες της Germaine de Capuccini, από τις πιο κλασσικές μέχρι και τις πιο σύγχρονες, υπόσχονται περιποίηση και αποκατάσταση σε πρόσωπο και σώμα δημιουργώντας αίσθηση ευζωίας και χαράς. Τα υλικά, οι τεχνικές και οι θεραπείες που εφαρμόζει το εξειδικευμένο προσωπικό του Fontus Spa είναι ταυτισμένα με την ομορφιά, την υγεία και την ανανέωση της ψυχής και του σώματος.

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του iefimerida και του Grand Forest Metsovo -Tο όνομα του νικητή | iefimerida.gr 3
Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του iefimerida και του Grand Forest Metsovo -Tο όνομα του νικητή | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ