Οι φοβεροί Editors ξανά στην Ελλάδα [βίντεο]

Επιστρέφουν για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο Gazi Music Hall και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal.

Οι συναυλίες αυτές θα είναι οι πρώτες του σούπερ πετυχημένου συγκροτήματος από τη Βρετανία μετά την περσινή εμφάνισή τους στο EJEKT Festival (όπου αποθεώθηκαν από 15.000 θεατές) και γίνονται στο πλαίσιο της περιοδείας για την προώθηση του νέου δίσκου τους, με τίτλο «In dream» που μόλις κυκλοφόρησε. Φυσικά από το setlist της συναυλίας δεν θα λείπουν οι μεγάλες επιτυχίες της καριέρας τους, όπως το αγαπημένο μας Sugar.

Το συγκρότημα: Οι Editors είναι βρετανοί και συγκροτήθηκαν το 2002 στο Στάφορντ, όπου όλα τα μέλη σπούδαζαν τεχνολογία της μουσικής. Αποτελούνται από τους Τομ Σμιθ (κύρια φωνητικά, ρυθμική κιθάρα, πιάνο), Κρις Ουρμπάνοβιτς (κιθάρα, συνθεσάιζερ), Ράσελ Λιτς (μπάσο, φωνητικά) και Έντουαρντ Λέι (ντραμς, κρουστά). Έχουν βγάλει συνολικά 5 δίσκους, εκ των οποίων οι 2, μέχρι στιγμής, είναι πλατινένιοι. Ο ήχος τους (εναλλακτικό, indie ροκ) θεωρείται πως παρουσιάζει ομοιότητες με συγκροτήματα όπως οι Echo & the Bunnymen, Joy Division και U2.

Ακούστε το τραγούδι A ton of love στο βίντεο

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση: στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός
Αθήνα - προπώληση: 28 ευρώ (early bird), 31 ευρώ (περιορισμένος αριθμός), 33 ευρώ. Ταμείο: 35 ευρώ
Θεσσαλονίκη - προπώληση: 28 ευρώ (early bird), 31 ευρώ. Ταμείο: 33 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Editors συναυλία Αθήνα Θεσσαλονίκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ