Ταυρής (μέλος ΚΕΦΕ): Η ευθύνη για το βατερλό στη ΝΔ βαρύνει τους τεχνικούς και άρα τους υποψήφιους - iefimerida.gr

Ταυρής (μέλος ΚΕΦΕ): Η ευθύνη για το βατερλό στη ΝΔ βαρύνει τους τεχνικούς και άρα τους υποψήφιους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος στη ΝΔ μετά το φιάσκο της εκλογικής αναμέτρησης.

Μόλις η δια διαδικασία τινάχθηκε στον αέρα ξεκίνησε το μπαράζ των δηλώσεων για την ανάληψη ευθυνών. Αν και ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ δεν έχει κάνει δήλωση για το θέμα, το μέλος της ΚΕΦΕ Φίλιππος Ταυρής μιλώντας στο ΜEGA επέρριψε ευθύνες στους τεχνικούς που έδωσαν το πράσινο φως για να κλείσει η συμφωνία με την εταιρεία και άρα τους υποψήφιους αλλά και τον πρόεδρο της επιτροπής που επέλεξε να αποκλείσει την ΚΕΦΕ από τη διαδικασία επιλογής.

Συγκεκριμένα ο κ.Ταυρης ανέφερε «δεν ήταν επιλογή της ΚΕΦΕ η εταιρεία που ανέλαβε την ηλεκτρονική διαδικασία της εκλογής αλλά την επέλεξαν τεχνικοί σύμβουλοι, 8 συνολικά άτομα, 2 από κάθε υποψήφιο».
Αναφερόμενος στο τι προηγήθηκε του φιάσκου είπε «την Τετάρτη ήρθε σύμβουλος της εταιρείας ήρθε και μας έκανε μια επίδειξη, δεν έγινε δοκιμή. Σάββατο 11 και μισή το βράδυ, μάθαμε ότι υπάρχει πρόβλημα δεν φορτώνει server. Στη μία και μισή άλλο μέλος της εταιρείας διαβεβαίωνε ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ ξημερώματα πια είδαμε ότι η διαδικασία θα τιναχθεί στον αέρα».
Ουσιαστικά, κατά τον κ. Ταυρή η ΚΕΦΕ δεν ασχολήθηκε με όλα αυτά. Η σύμβαση, είπε, της εταιρείας με το κόμμα δεν ήρθε στην ΚΕΦΕ διότι η άποψη Παπαμιμικού ήταν ότι δεν είναι αρμοδιότητα της ΚΕΦΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Εκλογές ΚΕΦΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ