«Με εμπιστεύεστε; Αγκαλιάστε με!» -Η συγκινητική πρωτοβουλία ενός νεαρού μουσουλμάνου στο Παρίσι [βίντεο] - iefimerida.gr

«Με εμπιστεύεστε; Αγκαλιάστε με!» -Η συγκινητική πρωτοβουλία ενός νεαρού μουσουλμάνου στο Παρίσι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί από τους συγκεντρωμένους συγκεντρώθηκαν γύρω του, και ένας - ένας, κλαίγοντας οι περισσότεροι, έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον άγνωστο άνδρα.

Μια συγκινητική πρωτοβουλία πήρε ένας νεαρός μουσουλμάνος στη Γαλλία μετά τις αιματηρές επιθέσεις από τους τζιχαντιστές την 13η Νοεμβρίου στο Παρίσι. Σε μία προσπάθεια να δείξει πως οι εξτρεμιστές είναι μια μικρή μειοψηφία στη μουσουλμανική κοινότητα, ο νεαρός μουσουλμάνος έδεσε τα μάτια του, και στάθηκε με τα χέρια ανοιχτά στην πλατεία Δημοκρατίας, στο κέντρο του Παρισιού, θέλοντας να αγκαλιάσει όσους Γάλλους πολίτες που θρηνούσαν για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής.

Μια επιγραφή κάτω από τα πόδια του, ανέγραφε: «Σάς εμπιστεύομαι, εσείς με εμπιστεύεστε; Τότε αγκαλιάστε με!». Πολλοί από τους συγκεντρωμένους έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ