Αδωνις Γεωργιάδης: Με μένα πρόεδρο, θα χάσουν τον ύπνο τους Τσίπρας και Καμμένος [βίντεο] - iefimerida.gr

Αδωνις Γεωργιάδης: Με μένα πρόεδρο, θα χάσουν τον ύπνο τους Τσίπρας και Καμμένος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια Νέα Δημοκρατία που θα είναι υπερήφανη για την ταυτότητά της δήλωσε ότι θέλει ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, παραλλήλισε αυτή τη «Νέα Δημοκρατία» με τη Δεξιά του Νικολά Σαρκοζί στη Γαλλία, που μιλάει με θάρρος για το θέμα της μετανάστευσης.

Μιλώντας κατά την προεκλογική του συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «όταν εκλεγώ πρόεδρος της Ν.Δ. θα χάσουν τον ύπνο τους ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος. Και ο Τσίπρας και η παρέα του θα λογοδοτήσουν για τη συμφορά που προκαλούν στη χώρα».

Παράλληλα, επέρριξε ευθύνες στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα γι' αυτό που, όπως είπε, «ζει τώρα η Ευρώπη», αναφερόμενος στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. Με την έναρξη της ομιλίας του ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων στη Γαλλία και αφού είπε ότι το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα «άλλαξε την Ευρώπη που πρέπει να αναλάβει αποφασιστική δράση», επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας:

«Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι έχουμε αυτή την κυβέρνηση. Διότι αργά ή γρήγορα η Ευρώπη θα καταλάβει ότι γι αυτό που ζει τώρα, δυστυχώς, η δική μας κυβέρνηση έχει ευθύνη. Διότι η δική μας κυβέρνηση είναι αυτή που με την κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου και με τον κ. Αλέξη Τσίπρα, αλλάζοντας την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, άνοιξε τα σύνορα και στην κυριολεξία προσκάλεσε όλους αυτούς τους ανθρώπους στην Ευρώπη».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε τη διαφωνία του με την αντιπολίτευση που κάνει σήμερα η Ν.Δ. και χωρίς να αναφέρει το όνομα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη τόνισε: «Αν θέλετε να συνεχιστεί η σημερινή αντιπολίτευση που κάνει η Ν.Δ., τότε μην με ψηφίσετε». Αφησε αιχμές και για τη στάση της Ν.Δ. στο θέμα των καταγγελιών του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση, λέγοντας πως αν είχαν συμβεί αυτά σε κυβέρνηση της Ν.Δ. οι αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν τέτοιες που δεν θα είχε μείνει όρθια η Ακρόπολη και παρατήρησε: «Το θέμα κοντεύει να ξεχαστεί. Εγινε σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-Mega-Πανούση. Πού είναι η Νέα Δημοκρατία; Πουθενά!».

Ο κ. Γεωργιάδης εξεπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του έτερου υποψηφίου προέδρου της Ν.Δ. Απόστολου Τζιτζικώστα. Για την περίπτωση που εκλεγεί είπε ότι επειδή δεν είναι βουλευτής «η Ν.Δ. κινδυνεύει με πολιτική εξαφάνιση», ενώ για τη στήριξη που του παρέχει ο Μάκης Βορίδης τον κατηγόρησε πως «δεν γίνεται ανανέωση με μαυρογιαλούρικες πρακτικές». Εξέφρασε και το παράπονό του για τη συμπεριφορά του Μάκη Βορίδη με τη φράση: «Ο φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ