Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Φίλη - iefimerida.gr

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Φίλη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση σχετικά με τις επιθέσεις που έχει δεχτεί λόγω των δηλώσεών του για την γενοκτονία των Ποντίων ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης εξέδωσε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτή τονίζει ότι η επιθέσεις δεν προέρχονται μόνο από τη ΝΔ, αλλά και από βουλευτές και στελέχη άλλων κομμάτων, ενώ σημειώνει ότι καταδικάζει τις πράξεις βίας κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου, και εκφράζει τη συμπαράστασή της στον Νίκο Φίλη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ:

Οι προσωπικές απόψεις που εξέφρασε ο Νίκος Φίλης, αναφερόμενος σε παλιό άρθρο του, σχετικά με τη διάκριση μεταξύ "αιματηρής εθνοκάθαρσης" και "γενοκτονίας" των Ποντίων ξεσήκωσε έναν ορυμαγδό εθνικιστικών δηλώσεων, στο πλαίσιο μιας μικροπολιτικής προσπάθειας πατριδοκαπηλίας. Οι επιθέσεις στον Υπουργό Παιδείας δεν προέρχονται μόνο από τη ΝΔ, αλλά και από βουλευτές και στελέχη άλλων κομμάτων .

Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει αυτές τις επιθέσεις, που εξελίχτηκαν και σε πράξεις βίας κατά του βουλευτή του Κοινοβουλίου κ. Κουμουτσάκου από ακροδεξιά στοιχεία και εκφράζει τη συμπαράστασή της στο Νίκο Φίλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ