Έξωση στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο - iefimerida.gr

Έξωση στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο

Χαμόγελο του Παιδιού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αγωγή έξωσης ζητά να απομακρυνθεί το «Χαμογελο του Παιδιού» από τις εγκαταστάσεις που του είχε παραχωρήσει στην Αρχαία Κόρινθο η σουηδική μη κυβερνητική οργάνωση «Κιβωτός των Παιδιών».

Η σουηδική ΜΚΟ είχε παραχωρήσει στην ελληνική οργάνωση τις εγκαταστάσεις της στην Αρχαία Κόρινθο όπου το «Χαμόγελο του Παιδιού» φιλοξενεί συνολικά 44 παιδιά από 4,5 εώς 26 ετών με 29 εργαζόμενους.

Όμως τώρα η «Κιβωτός» ζητά την άμεση απομάκρυνση του «Χαμόγελου του Παιδιού» από τις εγκαταστάσεις, επικαλούμενη παράτυπες εργασίες που έχουν γίνει στο οίκημα. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» απαντά πως όποιες εργασίες έγιναν, είχαν στόχο την καλύτερη διαβίωση των παιδιών και την συντήρηση του κτιρίου, όπως π.χ. αλλαγή πορτών και τοποθέτηση ψυγείου.

Το σπίτι στην Αρχαία Κόρινθο ξεκίνησε την λειτουργία του το 2002. Από τότε έχουν μείνει εκεί περισσότερα από 90 παιδιά αναπτύσσοντας ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία, έχοντας πια ξεφύγει από το νοσηρό οικογενειακό τους περιβάλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ