Κυκλοφορεί και στην Ελλάδα σήμερα η επίσημη βιογραφία του Στιβ Τζομπς - iefimerida.gr

Κυκλοφορεί και στην Ελλάδα σήμερα η επίσημη βιογραφία του Στιβ Τζομπς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφορεί σήμερα, ταυτόχρονα σε όλον τον κόσμο, η ομώνυμη βιογραφία του Στίβ Τζομπς, που αναμένεται να γίνει μπεστ σέλερ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα λόγω των αποκαλύψεων που περιέχει για το πως έβλεπε ο Τζομπς τους υπόλοιπους μεγάλους της πληροφορικής.

Στα αποσπάσματα της βιογραφίας, που έχει δημοσιεύσει κατ' επανάληψη το iefimerida.gr (δείτε εδώ και εδώ) περιγράφεται η συναρπαστική άνοδος του Στιβ Τζομπς στην κορυφή, η «απόλυσή» του από την εταιρεία που δημιούργησε ο ίδιος, θριαμβευτική επάνοδός του καθώς και η φρενήρης δεύτερη πορεία της Apple προς την κορυφή με προϊόντα όπως το iMac, το MacBook, το iPod και το iPhone.

Το βιβλίο περιγράφει μέσα από μαρτυρίες του ίδιου του Τζομπς και συνεργατών του, το ιδιαίτερο τρόπο που είχε ο ιδρυτής της Apple να επιβάλλει στους υπαλλήλους της Apple τις απόψεις του, μέσω του φημισμένου "reality distortion effect", δηλαδή της επιμονής του να παρουσιάζει την πραγματικότητα όπως εκείνος ήθελε και να θέτει «εξωπραγματικούς» στόχους στους μηχανικούς ώστε να πετύχει αυτό που οι άλλοι θεωρούσαν ανέφικτο.

Την βιογραφία υπογράφει ο Γουόλτερ Iζαακσον, ο οποίος βασίστηκε σε περισσότερες από σαράντα συνεντεύξεις που παραχώρησε ο Στιβ Τζομπς σε διάστημα δύο ετών, καθώς και σε συνομιλίες με περισσότερους από εκατό συγγενείς, φίλους, αντιπάλους, ανταγωνιστές και συνεργάτες του. Η βιογραφία κυκλοφορεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ