Φωτογραφίες του Λαμάρ Οντομ μέσα από τον οίκο ανοχής -Ηταν σε άθλια κατάσταση [εικόνες]

Ενα μικρό θαύμα έζησε ο Λαμάρ Οντόμ, ο οποίος άνοιξε τα μάτια του μετά από τρεις μέρες σε κώμα, ενώ οι ιατροί έδειχναν απαισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του.

Ο NBAer είχε βρεθεί αναίσθητος μέσα σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα, έπειτα από ακατάπαυστο «γλέντι» με ιερόδουλες και χρήση ναρκωτικών ουσιών και κατανάλωση αλκόολ.

Η Daily Mail εξασφάλισε αποκλειστικές πληροφορίες του πρώην παίκτη των Λέικερς από το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν τον βρουν οι ιερόδουλες του Love Ranch αναίσθητο.

Στη μία φωτογραφία είναι ξαπλωμένος στον κρεβάτι, στην άλλη καθισμένος στον καναπέ, ενώ στο κομοδίνο του υπάρχουν η αυτοβιογραφία του ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής, ένα sex toy, κεριά και baby oil.

Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο Οντόμ βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης, μη μπορώντας να κρατήσει το κεφάλι του και να ανοίξει τα μάτια του.

Η φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα πόδια μιας γυναίκας έχει τραβηχτεί περίπου 18 ώρες πριν ο πρώην παίκτης βρεθεί αναίσθητος, γύρω στις 7:30-8:30, ενώ εκείνες που είναι ξαπλωμένος περίπου στις 11:30-11:45, χωρίς να διευκρινίζεται αν κοιμάται ή αν είναι αναίσθητος.

Τις φωτογραφίες της τράβηξε μια από τις κοπέλες που είχε επιλέξει ο Οντόμ για να περάσει τις μέρες του στον οίκο ανοχής.

Πηγή: Daily Mail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμάρ Όντομ φωτογραφίες οίκος ανοχής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ