Φωτογραφίες του Λαμάρ Οντομ μέσα από τον οίκο ανοχής -Ηταν σε άθλια κατάσταση [εικόνες] - iefimerida.gr

Φωτογραφίες του Λαμάρ Οντομ μέσα από τον οίκο ανοχής -Ηταν σε άθλια κατάσταση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μικρό θαύμα έζησε ο Λαμάρ Οντόμ, ο οποίος άνοιξε τα μάτια του μετά από τρεις μέρες σε κώμα, ενώ οι ιατροί έδειχναν απαισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του.

Ο NBAer είχε βρεθεί αναίσθητος μέσα σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα, έπειτα από ακατάπαυστο «γλέντι» με ιερόδουλες και χρήση ναρκωτικών ουσιών και κατανάλωση αλκόολ.

Η Daily Mail εξασφάλισε αποκλειστικές πληροφορίες του πρώην παίκτη των Λέικερς από το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν τον βρουν οι ιερόδουλες του Love Ranch αναίσθητο.

Φωτογραφίες του Λαμάρ Οντομ μέσα από τον οίκο ανοχής -Ηταν σε άθλια κατάσταση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στη μία φωτογραφία είναι ξαπλωμένος στον κρεβάτι, στην άλλη καθισμένος στον καναπέ, ενώ στο κομοδίνο του υπάρχουν η αυτοβιογραφία του ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής, ένα sex toy, κεριά και baby oil.

Φωτογραφίες του Λαμάρ Οντομ μέσα από τον οίκο ανοχής -Ηταν σε άθλια κατάσταση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο Οντόμ βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης, μη μπορώντας να κρατήσει το κεφάλι του και να ανοίξει τα μάτια του.

Η φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα πόδια μιας γυναίκας έχει τραβηχτεί περίπου 18 ώρες πριν ο πρώην παίκτης βρεθεί αναίσθητος, γύρω στις 7:30-8:30, ενώ εκείνες που είναι ξαπλωμένος περίπου στις 11:30-11:45, χωρίς να διευκρινίζεται αν κοιμάται ή αν είναι αναίσθητος.

Φωτογραφίες του Λαμάρ Οντομ μέσα από τον οίκο ανοχής -Ηταν σε άθλια κατάσταση [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τις φωτογραφίες της τράβηξε μια από τις κοπέλες που είχε επιλέξει ο Οντόμ για να περάσει τις μέρες του στον οίκο ανοχής.

Φωτογραφίες του Λαμάρ Οντομ μέσα από τον οίκο ανοχής -Ηταν σε άθλια κατάσταση [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμάρ Όντομ φωτογραφίες οίκος ανοχής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ