Σοκάρουν οι φωτογραφίες του Λαμάρ Οντομ μέσα από τον οίκο ανοχής [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του Λαμάρ Οντομ μέσα από τον οίκο ανοχής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λαμάρ Οντομ βρίσκεται πλέον σε ιατρικό κέντρο κοντά στο σπίτι του στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών αφού οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται άλλο στην εντατική. Ωστόσο οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, από τον οίκο ανοχής όπου βρέθηκε αναίσθητος, σοκάρουν!

Ο πρώην άσος των Λέικερς και δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ, μπορεί πλέον να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη ενώ έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με το περιβάλλον, κάτι που βελτιώνεται καθημερινά όπως υποστηρίζουν οι γιατροί.

Βέβαια η δυσλειτουργία στα νεφρά του, τον αναγκάζει να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση καθημερινά ωστόσο τα σημάδια στην πορεία της υγείας του είναι μόνο ενθαρρυντικά και όλα δείχνουν ότι σιγά-σιγά θα καταφέρει να επανέλθει πλήρως.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν πάντως νέες φωτογραφίες από τον οίκο ανοχής όπου ξόδεψε σχεδόν 80,000 δολάρια σε τέσσερις ημέρες και την περασμένη Τρίτη βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση.

Σε μια από τις φωτογραφίες ο Οντομ φαίνεται λιπόθυμος στο κρεβάτι ενώ δίπλα σε αυτό υπάρχουν πολλές συσκευασίες με χάπια.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του Λαμάρ Οντομ μέσα από τον οίκο ανοχής [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σε μια άλλη, προσπαθεί να σταθεί όρθιος και να πιει νερό όμως είναι εμφανής η χρήση ναρκωτικών και πως αυτή τον έχει επηρεάσει.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του Λαμάρ Οντομ μέσα από τον οίκο ανοχής [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμάρ Όντομ Ναρκωτικά οίκος ανοχής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ