Οι παραξενιές διάσημων στο φαγητό - Ποιος σταρ τρώει... γρασίδι [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι παραξενιές διάσημων στο φαγητό - Ποιος σταρ τρώει... γρασίδι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιτυχημένοι και μη άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν τις δικές τους διατροφικές συνήθειες. Κάποιες είναι φυσιολογικές, άλλες πάλι περνούν τα όρια και αγγίζουν το εντελώς παράξενο.

Μπορεί εσείς να μην τρώτε χοιρινό γιατί δεν σας αρέσει η γεύση ή οσμή του ή απλά είστε χορτοφάγος, όμως ο Νίκολας Κέιτζ δεν το τρώει γιατι θεωρεί πως δεν έχει «αξιοπρεπή» σεξουαλική ζωή.

Οι παραξενιές διάσημων στο φαγητό - Ποιος σταρ τρώει... γρασίδι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Από την άλλη πλευρά, η Ρενέ Ζελβέγκερ συνηθίζει να τρώει παγάκια ως σνακ, για να αισθάνεται χορτάτη, ενώ η Αντζελίνα Τζολί, όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό, τρώει ό,τι και οι ντόπιοι. Σε ταξίδι της στην Καμπότζη έφαγε κατσαρίδες, τις οποίες και ευχαριστήθηκε.

Αυτό που αποκάλυψε, ο Μαρκ Ζούκερμπερκ σε συνέντευξή του το 2011, έφερε προ εκπλήξεως πολύ κόσμο. Ο Mr. Facebook δήλωσε πως τρώει μόνο αυτά που σκοτώνει ο ίδιος. «Τρώω πιο υγιεινά και έχω μάθει πολλά για τις φάρμες και για το πως να μεγαλώνω ζώα», είχε πει.

Οι παραξενιές διάσημων στο φαγητό - Ποιος σταρ τρώει... γρασίδι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ενας άλλος άνδρας της τεχνολογίας, ο Στηβ Τζομπς ήταν φαν της μονοφαγίας για ολόκληρες εβδομάδες. Σύμφωνα με τον Γουόλτερ Ισάακσον, συγγραφέα της βιογραφίας του, προτιμούσε τρόφιμα όπως καρότα και μήλα. Λέγεται πως κατανάλωνε τόσα πολλά καρότο, που το δέρμα του είχε πάρει ένα ελαφρύ πορτοκαλί χρώμα.

Ο Χιου Χέφνερ, πάλι, αρνείται να φάει οτιδήποτε δεν προέρχεται από την βίλα του Πλειμπόι. Μπορεί να έβγαζε τα «κουνελάκια» για φαγητό σε εστιατόρια, ωστόσο, εκείνος πάντα είχε στο πιάτο του φαγητό από το σεφ της βίλας.

Ο σταρ του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς ακολουθεί διατροφή αποφεύγοντας την γλουτένη. Επιπλέον, δεν καταναλώνει τροφές με καφεΐνη και ζάχαρη. Μάλιστα, μετά από νίκη του κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ έσκυψε, έκοψε γρασίδι και το δοκίμασε. «Ηθελα να δω τι γεύση είχε. Είναι καλό», είχε δηλώσει, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Οι παραξενιές διάσημων στο φαγητό - Ποιος σταρ τρώει... γρασίδι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο συγγραφέας Στέφεν Κινγκ πριν καθίσει και ξεκινήσει το γράψιμο έτρωγε ένα κομμάτι τσιζκέικ, ενώ ο Βλαντίμιρ Ναμπίκοφ συνέλεγε πεταλούδες που δεν δίσταζε να δοκιμάσει κιόλας.

Οι παραξενιές διάσημων στο φαγητό - Ποιος σταρ τρώει... γρασίδι [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σταρ Φαγητό παραξενιές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ