H Sony ζήτησε από τον Ντάνιελ Κρεγκ «να το βουλώσει» [βίντεο] - iefimerida.gr

H Sony ζήτησε από τον Ντάνιελ Κρεγκ «να το βουλώσει» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δήλωσε την περασμένη Τετάρτη ότι «προτιμάει να κόψει τις φλέβες του» παρά να ξαναπαίξει σε μια 5η ταινία Τζέιμς Μποντ.

Σύμφωνα με τη New York Post, τα στούντιο Sony ζήτησαν από τον 47χρονο ηθοποιό «να το βουλώσει».

«Προτιμάω να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου». Αυτή ήταν η ακριβής απάντηση που έδωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ στον δημοσιογράφο του «Time Out London», την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου. Από εκείνη τη στιγμή η συνέντευξη έκανε τον γύρο του κόσμου, ενώ η ταινία «Spectre» βγαίνει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου.

H Sony ζήτησε από τον Ντάνιελ Κρεγκ «να το βουλώσει» [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Δείτε το τρέιλερ:


Για τα στούντιο Sony Pictures αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι επικεφαλής του ιαπωνικού ομίλου αμέσως ζήτησαν από τον Βρετανό ηθοποιό «να το βουλώσει» και «να σταματήσει να επικρίνει τον Μποντ».

Μια πηγή που ήταν παρούσα στο γύρισμα της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ εξήγησε στη New York Post τους λόγους για τους οποίους ο 47χρονος σταρ έβγαλε αυτή την κραυγή. «Υπήρξαν προβλήματα από την αρχή με το σκριπτ, μετά ο Κρεγκ τραυματίστηκε στο γύρισμα και αναγκάστηκε να εγχειριστεί στο γόνατο. Το στούντιο έκανε γυρίσματα ξανά και ξανά τις ίδιες σκηνές, ενώ η ταινία βγαίνει σε λίγες εβδομάδες. Ηταν ένα δύσκολο γύρισμα, το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς».

H Sony ζήτησε από τον Ντάνιελ Κρεγκ «να το βουλώσει» [βίντεο] | iefimerida.gr 1


Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Κρεγκ εξόργισαν και πολλούς συναδέλφους του στο Χόλιγουντ. «Αυτός ο τύπος πρέπει να επανέλθει στην πραγματικότητα», έγραψε η Ellen Pompeo, η σταρ της σειράς «Grey's Anatomy», στον λογαριασμό της στο Twitter.

Κάποιος άλλος έδωσε συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα και δεν μάσησε τα λόγια του. «Ο Κρεγκ είναι αλαζόνας και πιστεύει ότι αξίζει περισσότερο από τον Τζέιμς Μποντ. Πιστεύει ότι αυτός ο ρόλος δεν του επιτρέπει να είναι όσο θα έπρεπε δημιουργικός. Εξάλλου, δεν ήταν ποτέ πρώτο όνομα στη μαρκίζα και πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στον Μποντ».

H Sony ζήτησε από τον Ντάνιελ Κρεγκ «να το βουλώσει» [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η τελευταία ταινία είναι πάντως από τις πιο δραματικές, με πολλή δράση. Ο σκηνοθέτης Sam Mendes ήδη δήλωσε ότι είναι η τελευταία ταινία που γυρίζει για τον ήρωα Τζέιμς Μποντ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι κουράστηκε πάρα πολύ από τα γυρίσματα και θέλει να επιστρέψει στο θέατρο.

Η άλλη μεγάλη φήμη που κυκλοφορεί εδώ και καιρό είναι ότι η ταινία «Spectre» θα είναι η τελευταία για τον Ντάνιελ Κρεγκ, αφού γέρασε πολύ για τον ρόλο, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του ηθοποιού προβλέπει άλλη μια ταινία.

H Sony ζήτησε από τον Ντάνιελ Κρεγκ «να το βουλώσει» [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Sony Ντάνιελ Κρεγκ βουλώσει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ