Τομ Τζόουνς: Αποκαλύπτει την αρρώστια της γυναίκας του [εικόνες] - iefimerida.gr

Τομ Τζόουνς: Αποκαλύπτει την αρρώστια της γυναίκας του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παντρεύτηκαν το 1957 όταν ήταν ακόμα δυο παιδιά 17 ετών. Ο Τομ Τζόουνς και η σύζυγός του Λίντα είναι μαζί πάνω από μισό αιώνα ζωής. Σήμερα, ο 75χρονος τραγουδιστής, αποκαλύπτει ότι η σύζυγός του και μητέρα του γιου του πάσχει από κατάθλιψη.

«Εχει χάσει τη σπίθα της», δήλωσε ο Τομ Τζόουνς σε συνέντευξή του στο Sunday Times Magazine, με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του. Ωστόσο, όπως τονίζει ο ίδιος ο τραγουδιστής, ο γάμος του με τη Λίντα, που μετρά 58 χρόνια, παραμένει σταθερός».

Τομ Τζόουνς: Αποκαλύπτει την αρρώστια της γυναίκας του [εικόνες]  | iefimerida.gr 0


«Η Λίντα πάντα αγαπούσε τα φώτα της δημοσιότητας, τα τελευταία χρόνια, έχει απομονωθεί και προτιμά να βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι τους, στο Λος Άντζελες» δήλωσε ο Τζόουνς και πρόσθεσε: «Μάλιστα έχει εξελιχθεί σε μανιώδη καπνίστρια, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που έχει η συνήθειά αυτή, στο φύσημα που έχει παρουσιάσει στην καρδιά».

Τομ Τζόουνς: Αποκαλύπτει την αρρώστια της γυναίκας του [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Τομ Τζόουνς: Αποκαλύπτει την αρρώστια της γυναίκας του [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

«Είχα συνειδητοποιήσει ότι είχε κατάθλιψη, από όταν ήταν νέα», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι δεν διασκεδάζει με το να βγαίνει έξω. Είναι πιο χαρούμενη με το να μένει στο σπίτι!».

Τομ Τζόουνς: Αποκαλύπτει την αρρώστια της γυναίκας του [εικόνες]  | iefimerida.gr 3


H Λίντα βρίσκεται στο πλευρό του διάσημου τραγουδιστή περισσότερο από μισό αιώνα. Ακόμα και αμέτρητες απιστίες τις οποίες εξομολογήθηκε ο Τομ στον Τύπο δεν κατάφεραν να χωρίσουν το ζευγάρι.

Τομ Τζόουνς: Αποκαλύπτει την αρρώστια της γυναίκας του [εικόνες]  | iefimerida.gr 4
Τομ Τζόουνς: Αποκαλύπτει την αρρώστια της γυναίκας του [εικόνες]  | iefimerida.gr 5

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του, ότι στα χρόνια της απόλυτης δόξας του, έκανε σεξ με 250 θαυμάστριες, τον χρόνο. Όταν η σύζυγός του Λίντα, διάβασε την επίμαχη συνέντευξή, όρμηξε να τον χτυπήσει.

Τομ Τζόουνς: Αποκαλύπτει την αρρώστια της γυναίκας του [εικόνες]  | iefimerida.gr 6

«Η Λίντα ήταν και ακόμα είναι η αγάπη της ζωής μου. Δεν μοιάζει όπως ήταν. Αλλά ούτε εγώ μοιάζω όπως ήμουν. Κάνω όμως ό,τι μπορώ!», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Τομ Τζόουνς.

Τομ Τζόουνς: Αποκαλύπτει την αρρώστια της γυναίκας του [εικόνες]  | iefimerida.gr 7
Τομ Τζόουνς: Αποκαλύπτει την αρρώστια της γυναίκας του [εικόνες]  | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τομ Τζόουνς Λίντα κατάθλιψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ