Ο Χιου Τζάκμαν απέρριψε την πρόταση να υποδυθεί το Τζέιμς Μποντ - iefimerida.gr

Ο Χιου Τζάκμαν απέρριψε την πρόταση να υποδυθεί το Τζέιμς Μποντ

Χιου Τζάκμαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χιου Τζάκμαν θα μπορούσε να είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ, στη θέση του Ντάνιελ Κρεγκ, αν δεν είχε αρνηθεί το ρόλο του θρυλικού πράκτορα όταν του προτάθηκε το 2006 για την ταινία Casino Royale.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του ο διάσημος ηθοποιός, «μου τηλεφώνησε ο ατζέντης μου και μου είπε: Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για σένα για τη νέα ταινία του Μποντ. Ενδιαφέρεσαι; Εκείνη την εποχή όμως ετοιμαζόμουν για τα γυρίσματα του X-Men 2 και ο ρόλος του Wolverine μονοπωλούσε το ενδιαφέρον μου. Δεν ήθελα να ενσαρκώσω δύο τόσο δυνατούς χαρακτήρες ταυτόχρονα».

Πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ενσαρκώσει τον 007 στο μέλλον. «Θεωρώ ότι κάθε αρσενικό σε κάποια στιγμή της ζωής του έχει σκεφτεί τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Μπορεί τότε το timing να μην ήταν σωστό, αλλά μπορεί να είναι κατάλληλο αν προκύψει ξανά ενδιαφέρον για μένα στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά ο 43χρονος ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ