Αυτά είναι τα τέσσερα σνακ που χορταίνουν και δεν παχαίνουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα τέσσερα σνακ που χορταίνουν και δεν παχαίνουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σνακ είναι ίσως ο μεγαλύτερος προβληματισμός, όταν αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε μια υγιεινή διατροφή. Τι είναι καλύτερο να τρώμε, ώστε να μην καταναλώνουμε περιττές θερμίδες και να νιώθουμε χορτάτοι;

Ποπ κορν

Ο καλύτερος σύντροφός μας στις ταινίες είναι και ένα πολύ υγιεινό σνακ, όταν δεν έχει αλάτι. Μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Σκράντον της Πενσυλβάνια έδειξε πως περιέχει περισσότερες πολυφαινόλες από ό,τι πολλά φρούτα και λαχανικά.

Αυτά είναι τα τέσσερα σνακ που χορταίνουν και δεν παχαίνουν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αμύγδαλα

Μια χούφτα αμύγδαλα, όχι μόνο μας κρατά χορτάτους, αλλά είναι και ιδανική τροφή για την αρτηριακή μας πίεση και την καρδιά. Πλούσια σε φυτικές ίνες μας κρατούν χορτάτους και αδύνατους.

Αυτά είναι τα τέσσερα σνακ που χορταίνουν και δεν παχαίνουν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ηλιόσποροι

Ακόμα ένα υγιεινό σνακ, που μπορεί εύκολα να ενταχθεί στην καθημερινότητά μας. Εχουν βιταμίνη Ε, που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, ενώ μειώνουν και την χοληστερίνη. Παράλληλα, προστατεύουν την καρδιά και χαλαρώνουν τα νεύρα.

Αυτά είναι τα τέσσερα σνακ που χορταίνουν και δεν παχαίνουν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Δημητριακά ολικής αλέσεως

Τα δημητριακά μπορούν να γίνουν ένα χορταστικό και υγιεινό σνακ, αν καταναλώνονται με σύνεση. Καλό είναι να επιλέγουμε εκείνα που έχουν 5 γρ. φυτικών ινών και λιγότερο από 5 γρ. Ζάχαρη. Μπορούμε να τα απολαύσουμε με γάλα ή και σκέτα.

Αυτά είναι τα τέσσερα σνακ που χορταίνουν και δεν παχαίνουν [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υγιεινά σνακ Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ