Μαίρη Συνατσάκη: Οι κοιλιακοί της θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό [εικόνες]

Κοιλιακούς που αφήνουν τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό έχει η Μαίρη Συνατσάκη και όλοι αναρωτιούνται τι κάνει. Η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει το μυστικό των six pack της.

Η Μαίρη Συνατσάκη ιδρώνει κάνοντας γυμναστική στο σπίτι, χωρίς κόστος και περιττές πολυτέλειες. Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει τα τρία μυστικά της για ένα σώμα αγαλματένιο και αξιοζήλευτο.


«Το λουκ της ημέρας: "Κόψε budget από παντού!" • (1.) Γυμναστική στο σπίτι! Ε λοιπόν κάνω συνέχεια, με κλασικό παλιακό dvd ή YouTube βίντεο. Το θέμα είναι να τα κάνεις όλα σαν να σε παρακολουθούσε ενας κέρβερος personal trainer» δήλωνει η Μαίρη και προσθέτει:« (2.) Αθλητικά σε προσφορές. Η σωστή αθλητική περιβολή είναι ικανή να σε προκαλέσει να σηκωθείς από τον καναπέ. Και άμα η σωστή είναι και τόσο ωραία οσο αυτή η #stellamccartneyforadidas και την αγόρασα και τόσο πιο φθηνά ακόμη καλύτερα. Δεν καταλαβαίνετε για πόσους θησαυρούς σε προσφορές μιλάμε @mcarthurglenathens. (3.) Σοβαρά: Μία ώρα-τέσσερις φορές την εβδομάδα και σε ένα μήνα εκτός από budget θα έχετε κόψει και σε πόντους εμφανώς! • Ξεκίνα σήμερα!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνατσάκη γυμναστική isntagram

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ