Μαίρη Συνατσάκη: Οι κοιλιακοί της θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαίρη Συνατσάκη: Οι κοιλιακοί της θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοιλιακούς που αφήνουν τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό έχει η Μαίρη Συνατσάκη και όλοι αναρωτιούνται τι κάνει. Η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει το μυστικό των six pack της.

Η Μαίρη Συνατσάκη ιδρώνει κάνοντας γυμναστική στο σπίτι, χωρίς κόστος και περιττές πολυτέλειες. Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει τα τρία μυστικά της για ένα σώμα αγαλματένιο και αξιοζήλευτο.

Μαίρη Συνατσάκη: Οι κοιλιακοί της θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό [εικόνες]  | iefimerida.gr 0


«Το λουκ της ημέρας: "Κόψε budget από παντού!" • (1.) Γυμναστική στο σπίτι! Ε λοιπόν κάνω συνέχεια, με κλασικό παλιακό dvd ή YouTube βίντεο. Το θέμα είναι να τα κάνεις όλα σαν να σε παρακολουθούσε ενας κέρβερος personal trainer» δήλωνει η Μαίρη και προσθέτει:« (2.) Αθλητικά σε προσφορές. Η σωστή αθλητική περιβολή είναι ικανή να σε προκαλέσει να σηκωθείς από τον καναπέ. Και άμα η σωστή είναι και τόσο ωραία οσο αυτή η #stellamccartneyforadidas και την αγόρασα και τόσο πιο φθηνά ακόμη καλύτερα. Δεν καταλαβαίνετε για πόσους θησαυρούς σε προσφορές μιλάμε @mcarthurglenathens. (3.) Σοβαρά: Μία ώρα-τέσσερις φορές την εβδομάδα και σε ένα μήνα εκτός από budget θα έχετε κόψει και σε πόντους εμφανώς! • Ξεκίνα σήμερα!».

Μαίρη Συνατσάκη: Οι κοιλιακοί της θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Μαίρη Συνατσάκη: Οι κοιλιακοί της θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνατσάκη γυμναστική isntagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ