Θλίψη: Μόλις 45 κιλά ζυγίζει πια ο Μίκαελ Σουμάχερ... - iefimerida.gr

Θλίψη: Μόλις 45 κιλά ζυγίζει πια ο Μίκαελ Σουμάχερ...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία βελτίωση δεν έχει παρουσιάσει η κατάσταση του πιλότου-θρύλου της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, 22 μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι.

Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Express, ο Γερμανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 ζυγίζει μόλις 45 κιλά, ενώ η πρόοδος όσον αφορά στην κατάστασή του χαρακτηρίζεται «οδυνηρά αργή». Δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει, ούτε να περπατήσει, ενώ έχει μόνο μερική αντίληψη των όσων συμβαίνουν γύρω του.

Ο επικεφαλής ιατρός που τον παρακολουθεί έχει δηλώσει πως θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 χρόνια μέχρι να υπάρξει εμφανής βελτίωση - αν υπάρξει ποτέ...

Το ποτήρι αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεσης του άτυχου Σουμάχερ παραμένει πεισματικά μισοάδειο. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται να «σβήνει» όσο περνά ο καιρός και το θαύμα δεν έρχεται.

Οι πιθανότητες -όχι πλήρους, πλέον, αλλά έστω και εν μέρει- ανάκαμψης μοιάζουν να χάνονται στον ορίζοντα, καθώς η κατάσταση του «Σούμι», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ