Τους επιστράτευσαν αλλά δεν έχουν στείλει ακόμα ατομικά φύλλα - iefimerida.gr

Τους επιστράτευσαν αλλά δεν έχουν στείλει ακόμα ατομικά φύλλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το «κρυφτούλι» μεταξύ κυβέρνησης και απεργών της ΠΟΕ-ΟΤΑ, παρότι ισχύει από χτες το πρωί η απόφαση για πολιτική επιστράτευσή των οδηγών και επίταξη των οχημάτων των δήμων όλης της Αττικής, με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να γίνονται όλο και περισσότερα, αντί να μαζεύονται από τους δρόμους.

Η κύρια αιτία είναι οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην επίδοση των «ατομικών φύλλων» επιστράτευσης στους οδηγούς, λόγω της γνωστής ελληνικής γραφειοκρατίας. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Αμαρουσίου (σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του BHMA FM), μέχρι χτες το βράδυ οι δήμοι δεν είχαν αποστείλει στην Περιφέρεια τα στοιχεία των εργαζομένων προκειμένου να συμπληρωθούν τα ατομικά φύλλα.

Από την πλευρά τους, πάντως, οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ- ΟΤΑ δηλώνουν ότι όταν λάβουν τα ατομικά φύλλα θα πειθαρχήσουν στην επιστράτευση και θα εργαστούν. Ωστόσο τονίζουν ότι ακόμα και να κηρυχθεί η απεργία τους παράνομη και καταχρηστική, όπως έχει ζητήσει ο Δήμος Αθηναίων, καλύπτονται από την γενική απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, επομένως μπορούν να συνεχίσουν να απεργούν επί 48 ακόμα ώρες.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι επιστρατευμένοι οδηγοί με τα οχήματά τους θα βγουν στους δρόμους αλλά χωρίς εργάτες. Οπότε τα σκουπίδια θα παραμείνουν στους δρόμους τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ