Καραγκούνης: Αθλιες μέθοδοι προπαγάνδας από την Κουμουνδούρου - iefimerida.gr

Καραγκούνης: Αθλιες μέθοδοι προπαγάνδας από την Κουμουνδούρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «λίστα Τσίπρα» και «άθλιες μεθόδους μαύρης προπαγάνδας», κάνει λόγο ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας αντί να απολογείται για τα έργα και τις ημέρες του ιδίου και των στενών συνεργατών του επιχειρεί να ρίξει λάσπη στη ΝΔ. Όλοι αυτοί καθημερινά συμπληρώνουν μια νέα λίστα. Τη 'λίστα Τσίπρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για απελπισία και πανικό.

«Τα υπόγεια της Κουμουνδούρου υιοθετούν άθλιες μεθόδους μαύρης προπαγάνδας. Αν αυτό είναι το δήθεν νέο που προσπαθούν να πλασάρουν, τότε κρίμα για την κατάντια τους. Ευτυχώς για την Ελλάδα ο λαός τους έχει ξεπεράσει», πρόσθεσε ο κ. Καραγκούνης.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ επιλέγει να ταυτιστεί με τον κίτρινο Τύπο

«Η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να ταυτιστεί με τα συγκροτήματα παραδημοσιογραφίας και τον κίτρινο Τύπο. Ενώνουν τις δυνάμεις τους διότι καταλαβαίνουν ότι η εποχή της διαπλοκής και του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος που εκφράζουν, τελειώνουν οριστικά την ερχόμενη Κυριακή», τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, σχετικά με τα όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης.

«Πληροφορούμε τον κ. Καραγκούνη τέλος, ότι το κτίριο του Σύριζα διαθέτει επτά ορόφους, όλους πάνω από το έδαφος. Σε κοινή θέα», συνεχίζει η κ. Γεροβασίλη, για να συμπληρώσει: «Το ίδιο ελπίζουμε και για το χώρο από όπου εκπορεύονται οι ανακοινώσεις του

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καραγκούνης ΣΥΡΙΖΑ Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ