Φορτσάκης: Μέσα σε επτά μήνες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ διέλυσαν και την Παιδεία - iefimerida.gr

Φορτσάκης: Μέσα σε επτά μήνες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ διέλυσαν και την Παιδεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση ότι η επτάμηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «διέλυσε και την παιδεία» διατυπώνει, σε ανακοίνωσή του, ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Φορτσάκης.

Ειδικότερα, αναφέρει πως «η έναρξη της σχολικής χρονιάς βρίσκει πάνω από 250 σχολεία κλειστά με τις ελλείψεις εκπαιδευτικών να ξεπερνούν τις 21 χιλιάδες» και προσθέτει ότι «η επτάμηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διέλυσε και την Παιδεία καταγράφοντας μια ιστορική πρωτιά: το κλείσιμο των σχολείων για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα».

Τέλος, ο κ. Φορτσάκης, σημειώνει πως «η ομολογία της Υπηρεσιακής Υπουργού ότι περισσότερα από 6.000 κενά είναι αδύνατον να καλυφθούν αποδεικνύει ότι η απελθούσα κυβέρνηση ήταν τραγικά ανεπαρκής και στην Παιδεία, αφήνοντας στην τύχη τους χιλιάδες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεόδωρος Φορτσάκης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ