Η δημοσιογράφος που ξεκαρδίστηκε την ώρα του ντιμπέιτ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η δημοσιογράφος που ξεκαρδίστηκε την ώρα του ντιμπέιτ [βίντεο]

Eurokinissi/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι αναρωτήθηκαν την ώρα του ντιμπέιτ, σε ποια γυναίκα δημοσιογράφο, από τις Σία Κοσιώνη, Μαρία Χούκλη και Ολγα Τρέμη που συμμετείχαν στο πάνελ, ανήκε το τρανταχτό γέλιο που ακούστηκε ζωντανά στο πανελλήνιο.

Την απάντηση έδωσε η ίδια η δημοσιογράφος που παραδέχθηκε on air ότι της ξέφυγε.

Πρόκειται για την Ολγα Τρέμη του Mega. Φιλοξενώντας απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναφέρθηκαν στις ενστάσεις που διετύπωσε για το πλάνο της ΕΡΤ που τον έδειχνε πιο κοντό.

«Στο διάλειμμα τους είπα: «Ρε παιδιά βγάλτε μας και τους δύο μαζί, δεν χρειάζεται παράθυρα, όπως μου είπαν οι επικοινωνιολόγοι, και οι δικοί μου και οι δικοί του και εξακολουθούσαν, εδώ κάποια στιγμή με έβγαλαν διπλό εμένα απέναντι σε εμένα» είπε ο Ευ. Μεϊμαράκης.
Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του καναλιού Όλγα Τρέμη, πήρε το λόγο και παραδέχθηκε:
«Τώρα αυτό που κάνατε, πως λέγαμε μικρά παιδιά, λύγισε τα πόδια να κάνεις σκαμνάκι, γιατί σας είχα ακριβώς απέναντι μου. Σας είδα ξαφνικά να το κάνετε και δεν μπόρεσα να συγκρατήσω το γέλια μου. Δηλαδή ένα κατσαρό γελάκι που ακούγεται την ώρα που έχουμε αυτή τη σκηνή, είναι το δικό μου»
«Κυρία Τρέμη νομίζω ότι μέσα σε όλη αυτή τη σοβαρότητα, το να κάνεις και λίγο χιούμορ, ο κ.Τσίπρας έχει χιούμορ, δεν είναι και άσχημο» απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 ντιμπέιτ Όλγα Τρέμη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ