Aληθινοί υπερήρωες: Επέζησαν από ακρωτηριασμούς και ασθένειες αλλά διατηρούνται σε φόρμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Aληθινοί υπερήρωες: Επέζησαν από ακρωτηριασμούς και ασθένειες αλλά διατηρούνται σε φόρμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την πρώτη ματιά, αυτοί οι άνδρες φαίνονται η προσωποποίηση της άσκησης και της υγείας. Ωστόσο, όλοι τους έχουν περάσει κυριολεκτικά δια πυρός και σιδήρου και προσπαθούν να βάλουν τη ζωή τους σε τάξη.

Αυτό το μήνα, το βρετανικό Men's Health έχει επιλέξει πέντε επιζώντες τους οποίους έστεψε «Ηρωες» γιατί κατάφεραν να πάνε κόντρα στα εμπόδια, παρόλο που έχασαν μέλη τους, είδαν το Χάρο με τα μάτια τους, ή γλύτωσαν από σοβαρές ασθένειες.

Aληθινοί υπερήρωες: Επέζησαν από ακρωτηριασμούς και ασθένειες αλλά διατηρούνται σε φόρμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Aληθινοί υπερήρωες: Επέζησαν από ακρωτηριασμούς και ασθένειες αλλά διατηρούνται σε φόρμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο 31χρονος Μαρκ Ορμορντ έχασε και τα δύο πόδια του και ένα χέρι από νάρκη στο Αφγανιστάν αλλά αυτό δεν περιόρισε το πάθος του για τη γυμναστική. Πλέον δίνει διαλέξεις σε παγκόσμιο επίπεδο για τον οργανισμό των Royal Marines και εργάζεται ως personal trainer.

Aληθινοί υπερήρωες: Επέζησαν από ακρωτηριασμούς και ασθένειες αλλά διατηρούνται σε φόρμα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

O 46χρονος Τζοναθαν Φιαρ, γεννήθηκε με παραμορφωμένα πλευρά, επιβίωσε από μια καταστροφική νόσο του εγκεφάλου και από μηνιγγίτιδα. Παρολαυτά δεν το έβαλε κάτω και βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της ζωής του.

Aληθινοί υπερήρωες: Επέζησαν από ακρωτηριασμούς και ασθένειες αλλά διατηρούνται σε φόρμα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο 29χρονος Ριτς Σμιθ, σπούδαζε εγκληματολογία και ήθελε να γίνει αστυνομικός, όταν στα 18 του, έχασε τη μητέρα, τον πατέρα και την αδελφή του σε μια συντριβή αεροσκάφους. Διοχέτευσε τη θλίψη του στο γυμναστήριο και τώρα είναι προπονητής στο αγγλικό Ινστιτούτο Αθλητισμού.

Aληθινοί υπερήρωες: Επέζησαν από ακρωτηριασμούς και ασθένειες αλλά διατηρούνται σε φόρμα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ο 33χρονος Τζόναθαν Μπένσον είχε διαγνωστεί με νόσο του Κρον πριν από 11 χρόνια, αλλά αψήφησε τους γιατρούς και πήρε την κατάσταση στα χέρια του αρνούμενος τη χειρουργική επέμβαση και τα φάρμακα, επιλέγοντας να στραφεί σε μία ειδική διατροφή υδατανθράκων.

Aληθινοί υπερήρωες: Επέζησαν από ακρωτηριασμούς και ασθένειες αλλά διατηρούνται σε φόρμα [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Ο 26χρονος Τζακ Εγιερς γεννήθηκε με μία αναπηρία στο πόδι που κατέληξε σε ακρωτηριασμό του. Αυτό ωστόσο δεν τον εμπόδισε να γίνει μοντέλο, ηθοποιός και άκρως επιτυχημένος personal trainer.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ